BIOS'un kendi kendine açılması

meTez35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 yıldır pc kullanıyorum. Bırçok hata ile karşılaştım ama bilgisayar normal şekilde açık iken uyuya kaldım uyandığımda ise bios menüsü açıktı. İşin tuhaf yanı ise bios menusunu f10 ile kaydet ve kapat yaptım ama gene açılıp duruyordu en sonunda power tuşuna bastım pc kapandı normale döndü bunun nedeni nedir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Problem devam ediyorsa yardımcı olabilirim ama etmiyorsa boşver bilinçsiz yere bios karıştırmamanı tavsiye ederim. PC sakat kalabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios'un hangi işletim sistemiyle çalıştığını biostan ayarlamanız gerek, 2 işletim sistemi seçili ise bilgisayar ikisini birden görmeyip kurulu olanı gördüğü için işletim sistemini açmaz.Hangi işletim sistemi yüklüyse biostan o işletim sistemini seçip, kurulu işletim sisteminiz bios'ta bulunmuyor ise bios'ta bulunan hiç bir işletim sistemini seçmeyip disabled yapmanız yeterli olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı