Bioxcin Forte saç çıkarır mı?

Merhaba. Bioxcin forte saç çıkarır mı? Benim elimde bioxcin forte var. Saçlarımın önünde strese bağlı açılmadan dolayı saç çıkartmak için kullanacağım fakat bazı sitelerde saç çıkartmadığını aksine saçta ekstra dökülmeye sebep olduğuyla ilgili bazı şikayetler okudum. Öneriniz?

Bu tarz şampuanlar saç dökülmesi karşıtı fakat şampuan saç köküne etki etmez saçı temizler yani saç kökü yoksa bu şampuan saç çıkartmaz daha doğrusu olmayan kısımda saç çıkartmaz.

Bu tarz şampuanlar saç dökülmesi karşıtı fakat şampuan saç köküne etki etmez saçı temizler yani saç kökü yoksa bu şampuan saç çıkartmaz daha doğrusu olmayan kısımda saç çıkartmaz.
Saç dökülmesinin 2021 de başladığını varsayarsak, saç köklerim hala duruyor mudur?

Saç çıkartan şampuan var mı?

Son düzenleme:
Saç dökülmesinin 2021 de başladığını varsayarsak, saç köklerim hala duruyor mudur?

Saç çıkartan şampuan var mı?

Üzerinden 3 yıl geçmiş onu ben bilemem fakat test yaptırabilirsiniz onun dışında şampuanlar saç kökü oluşturmaz olan saçı beslerler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı