Yaz boyu kullandım. Açıkçası etkisini görmedim. Bende hiçbir şeye yaramadı ama kardeşim işe yarıyor diyordu ve ondan aldırtıyordu. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.Valide bioxcin forte saç dökülmesi karşıtı şampuan almış. Daha önce kullananlar deneyimlerini belirtebilir mi?
Valide bioxcin forte saç dökülmesi karşıtı şampuan almış. Daha önce kullananlar deneyimlerini belirtebilir mi?
Yağ kullanmayı sevmiyorum hocam. Belki seven arkadaşlara yardımcı olur sağolun yine de.Bu ürünün yorumları da iyi belki bir nebze etkisi olur.
![]()
Arifoğlu Bitkisel Saç Bakım Yağı -hızlı Uzama Dökülme Karşıtı Detoks Etkili 100ml - Fiyatı, Yorumları
Arifoğlu Bitkisel Saç Bakım Yağı -hızlı Uzama Dökülme Karşıtı Detoks Etkili 100ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bunu zaten duşa girmeden önce sürüyorsunuz saç diplerine 30dk sonra yıkıyorsunuz haftada 2 kez kullanmanız yeterli.Yağ kullanmayı sevmiyorum hocam. Belki seven arkadaşlara yardımcı olur sağolun yine de.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.