Bioxcin forte şampuan iyi midir?

Valide bioxcin forte saç dökülmesi karşıtı şampuan almış. Daha önce kullananlar deneyimlerini belirtebilir mi?
Yaz boyu kullandım. Açıkçası etkisini görmedim. Bende hiçbir şeye yaramadı ama kardeşim işe yarıyor diyordu ve ondan aldırtıyordu. Kişiden kişiye değişiyor demek ki.

Çok bir şey bekleme. Saçında en fazla 1 dakika duran bir ürün. Çoğunluğu sudan oluşuyor. Gerisi temizleyiciler, koruyucular vs içeriyor. İçeriğindeki öyle bitki özleri vitaminler falan pazarlama amaçlı tamamen. Bu bütün şampuanlar için geçerli.

Ben memnunum ama dökülmede etkisini bilmiyorum. Dökülüyorsa zaten erken tedavi olarak mezoterapi ve PRP gibi uygulamalar varmış onları denemek lazım.

Valide bioxcin forte saç dökülmesi karşıtı şampuan almış. Daha önce kullananlar deneyimlerini belirtebilir mi?

Ben zamanında saç dökülmesi için kullanmıştım ve 1-2 ay faydalı etki göstermişti, sonrasında saçlarım tekrar dökülmeye başladığı için kullanmayı kesmiştim. Şu an yaklaşık 5-6 aydır Urban Core Argan yağlı şampuanı kullanıyorum ve çok memnunum. Dökülme falan artık çok az seviyede, saçıma da sanırım bu şampuan gerekliymiş.

6-7 farklı marka şampuan test ettim 6-7 ay boyunca sonunda doğru şampuanımı bulmuştum.

Bu ürünün yorumları da iyi belki bir nebze etkisi olur.

Yağ kullanmayı sevmiyorum hocam. Belki seven arkadaşlara yardımcı olur sağolun yine de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı