Kusura bakmayın hocam görmemişim, iki kişi yazmışsınız ortak bir cevap veriyorum o yüzden, epey bir süre girmedim buraya, girince de bildirim gelmedi ya da benim dikkatimden kaçtı. Düşünüp merak ettiğiniz, sorduğunuz için de çok teşekkürler. O süreci yatışsız atlattım ama çok uzun süre enkazıyla uğraştım, arkasından depresyon geldi zaten. Dayım doktor, bu kadar ciddi bir atak geçirince bana bayağı iyi bir doktor buldu onunla devam ediyorum. Onun üstüne de ufak tefek ataklar oldu da şu anda da sanırsam hipomani geçiriyorum, dün doktora gittim hareketli gördü biraz, baskılasın diye ilaç yazdı. Bir aydır depresyondaydım şimdi tersine döndü. Kullandığım ilaç sayısı da 11 falan şu an, 11 tane farklı ilaç alıyorum Total'de kaç tane hap içtiğim değil yani. Bir aydır korkunç panik ataklar geçiriyorum üstüne OKB vardı o da azdı iyice, dün doktor dedi işte olmadı yatış yapalım diye de imkansız çünkü yine mezuna kaldım dershaneye gidiyorum bayağı da iyi bir dershane, yatış gibi bir durumda atılırım oradan. Doktora söyleyince o da anladı zaten. Yine kendime zararım da dokundu birkaç kere maalesef, konuyu ilk açtığımda yazdığım gibi bir yüksek doz ilaç alma durumum yok ama başka şekilde şeyler oldu, ölümü de çok sorguluyorum bazen. Şu konunun üstünden altı yedi ay geçmiş, bu sürecin taş çatlasa iki ayını normal bir insan gibi geçirmişimdir sanırım. Sanırım benim için normal bir hayat yok, sadece hastanelik olmamaya çalışıyorum desem yeridir. Beş altı hastalık birden var tedavi edilmesi de aşırı zor bir süreç o yüzden. Bayağı da rezil bir yaşam tarzım var şu anda, psikolojim düzgün olmadığında yaşam biçimim de çok değişiyor, bünyem nasıl kaldırıyor hayret. İlaçtan da tedaviden de bezdim artık, ve bir aydır depresyon o kadar yormuş ki şu an hipomaniyi baskılamak da istemiyorum ama sonu nasıl olacak tahmin ettiğim için macera aramayacağım mecbur içeceğiz yani. Ama tekrar depresyon gelecek o zaman da işte, iki ucu ** değenek misali. Öyle yani, bu konuyu açtığımdakinden biraz daha iyiyim ama iyi değilim. Biraz uzattım kusura bakmayın.
Hocam yukarıda aslında ortak bir cevap vermiştim de olmamış sanırım, bayağı yazdım oraya, çok teşekkürler sorduğunuz için. Hayattayım en azından ona DS şükür