Akıl hastanesinde yatmak istemek

1 Kez gittim okb tanısı konuldu. Bir daha gideceğim bu seferde kişilik bozukluğu koyar büyük ihtimalle cidden problemliyim ve dışarıyı sevmiyorum, nefret ediyorum. Ailem üzülmese şimdiden yatmak isterim ama orası çok güzel. Dışarıdaki insanlardan farklı bir görüş dediğimde insanların direkt yargılamasından tut çok problemliyim. İleri derece Okb'yim. Bilen bilir çok sıkıntı bir durum. Zarar vermek isteyen türden olunca problem büyük. Ne önerirsiniz dışarı saçma geliyor?
Dostum OKB tanısı konduysa Prozac, Cipralex, Esmax veya Citoles'den birini uzun süre kullanarak sorununu çözebilirsin. Rehabilitasyon hizmeti görmen gerekmiyor illa. Aralarında en hafifi Prozac'tır, takıntılarına elveda edeceksindir bu ilaçla ama tabii doktor kontrolü altında kullanman gerek :)

1 Kez gittim okb tanısı konuldu. Bir daha gideceğim bu seferde kişilik bozukluğu koyar büyük ihtimalle cidden problemliyim ve dışarıyı sevmiyorum, nefret ediyorum. Ailem üzülmese şimdiden yatmak isterim ama orası çok güzel. Dışarıdaki insanlardan farklı bir görüş dediğimde insanların direkt yargılamasından tut çok problemliyim. İleri derece Okb'yim. Bilen bilir çok sıkıntı bir durum. Zarar vermek isteyen türden olunca problem büyük. Ne önerirsiniz dışarı saçma geliyor?

Dışarıya neredeyse hiç çıkmıyorum, sürekli şımarık insanlara tanık olmaktansa evde kalmayı tercih ederim, bana evde kaldığım için dalga geçenler de zaten artık benden farkı yok. Evden çıkmaya korkuyorlar. Zaten ortalık iyice bozulmaya başladı. Evimde mutluyum. Hem maddi, hem manevi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı