Bir anda başlayan böbrek ağrısı

Ağrı azaldı ama doktora gideceğim.

Hocam böbrek konusu bekletilmeye gelecek bir durum değil emin olun eğer böbrek de bulunan taş mesane kanalına giderse böbreğinizi kaybedersiniz bu konuda titiz olmakta çok önem var.

Hocam böbrek taşını nasıl attınız.

Hocam benim mesane girişini kapattığı için acil ameliyata alındım evde oturuyorken normal bir şekilde aniden mermi yemiş gibi bir acı ile geldi ancak sana tavsiyem bira iç vs. Diyenleri dinleme biranın içindeki alkol sizin cehennem ızdırabı çekmenize yol açacak onun yerine büyük bir tencereye bira döküp kaynatın alkolu uçurun ve sıcak haldeyken için bana en çok bu fayda sağladı.

Acildeyim baktılar ama taş yokmuş susuzluktan oluyorlar dedi ağrıda azaldı umarım bir şey olmaz.

Hocam acildeki pretisyen hekimlerimize saygım sonsuz ama mr veya ultrason çekmeden veya en basitinden idrara bakmadan nasıl anlamışlar acaba çok merak ettim idrardan kan gelme olayı susuzlukla olmaz dehidrasyonda kanlı idrar nerede görülmüş?

Acildeyim baktılar ama taş yokmuş susuzluktan oluyorlar dedi ağrıda azaldı umarım bir şey olmaz.

Bu konuda çok bilgim yok ama idrar yolunda sıkıntı olabilir mi?

Hocam böbrek konusu bekletilmeye gelecek bir durum değil emin olun eğer böbrek de bulunan taş mesane kanalına giderse böbreğinizi kaybedersiniz bu konuda titiz olmakta çok önem var.

Hocam benim mesane girişini kapattığı için acil ameliyata alındım evde oturuyorken normal bir şekilde aniden mermi yemiş gibi bir acı ile geldi ancak sana tavsiyem bira iç vs. diyenleri dinleme biranın içindeki alkol sizin cehennem ızdırabı çekmenize yol açacak onun yerine büyük bir tencereye bira döküp kaynatın alkolu uçurun ve sıcak haldeyken için bana en çok bu fayda sağladı.

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun.

Teşekkürler hocam inanın böbrek sizi yerlerde süründürücek bir organ birçok defa belirli yaralanmalardan dolayı hastaneye gittim ancak bu böbrek ağrısı bütün vucudunuza kızgın yağ dökülmesine benzer bir acı morfin iğnesi bile etki etmedi bende.

Hocam ne yazık ki ben de biliyorum babamda böbrek hastasıydı diyazlize giriyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı