Lientum
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ekran kartı: AMD RX 550 4GB | İşlemci: i5-3570 (4x) | Ram: 12GB(8x4) DDR3 | Anakart: HP | Monitör: Lenovo Thinkvision 60Hz | Klavye: Gamepower Warlock Compact Red Switch | Mouse: Claw's Titan X1 | PSU: FEEL 460W MAX POWER
@Lientum kimseye karşı beklentiye girmemek gerek hayata karşı bile beklentilerimiz sonucu kırılan biz oluyoruz, müzik dinlemek insanı çok rahatlatıyor bende kendi duygusal boşluğumu öyle kapatıyorum.
Bende de şöyle küçük çaplı bir gelişme oldu, konuşmamız üzerinden 5 gün geçtikten sonra bu salı takip isteği attı kabul etmedim, etmek çok istedim ama bir yerde de kendimi seçmek zorundayım, şu anlık bayağı özlüyorum hala kendime çok kızıyorum onu özlediğim için.
Hiç kabul etmeye yeltenmeyin bile, yüksek ihtimalle sizin yerinize seçtiği kişi ona pas vermedi ve tekrar size dönmek istiyor. Kabul etmemeniz çok iyi olmuş benim de 1 ay önce terk eden eski sevgilim engellerimi açıp TikTok'tan takip etmeye başlamış TikTok hesabım açıktı kendi setupumu paylaşıyorum hoşuma gidiyor. TikTok hesabına baktım göndermeli şeyler vs. repostlamış takipten geri çıkardım bende. Hem ne demişler "Allah'ın sizi kurtardığı birine geri dönmeyin." o yüzden akışına bırakın sizin olan gelip sizi bulacaktır zaten bende öyle yapıyorum, ha içimde bir kırgınlık var oda bu kadar iyi niyetli yaklaşmama rağmen suistimal edilmesi ve sürekli olarak terk edilmem. Saf bir şekilde sevgi vermem hoşlarına gitmiyor sanırım. Yapacak bir şey yok belki de bir yerlerde tam olarak ebni bekleyen biri vardır illaki bir yerde denk gelip tanışırız kim bilir. Sizin içinde aynı şey geçerli "Eğer biri kaderinizde varsa 7 cihanı aşar kavuşursunuz, eğer biri kaderinizde yoksa yan yana bile olsanız kavuşamazsınız.".