Bir anda boşlukta hissetmek

2 yıldır arkadaştık 2 ay öncesine kadar sonra aramızdaki bağ saçma sapan oldu yani ne arkadaştık ne de bir ilişkimiz vardı, bu beni bayağı yordu zaten artık ne varsa bitti.

Kötü olmuş, keşke sadece arkadaş olarak devam etseydiniz.

Kötü olmuş, keşke sadece arkadaş olarak devam etseydiniz.
Onun bana karşı düşüncesi farklıymış, onu anladım. O beni sevmeyi düşünmüyormuş amacı farklılaşmıştı son zamanlarda zaten, bende seven bir salak olduğum için görememişim. Tabii ki yakınında elinin altında daha iyisini bulunca benden gidecektik, umarım kızı seviyordur.

Merhaba tekrardan. Artık kafamın içindeki sesleri susturamadığım için buraya yazmak istedim. 1 haftalık ara tatildeyiz huzurlu uyuduğum 1 gün bile olmadı. Son tanıştığım kızı söylemiştim zaten ümit verip terk etti diye 1 haftadır onu düşünüyorum.

1 haftadır hiçbir şekilde konuşmuyoruz iletişime geçmiyoruz(kendisi istedi). Oyundan da çıkarmış beni WhatsApp Instagram olduğu gibi duruyor.

Olaylar şöyle gelişti, iki tarafında yaptığının bayağı yanlış olduğunu biliyorum neden böyle bir şey yaptın dersenizde kısa süreli ilgi görünce ne yapacağını bilemiyor insan maalesef. Hanımefendiden X diye bahsedeceğim. Şimdi biz Valorant oynarken tanıştık normalde ben, X ve sevgilisi oynuyorduk gayet iyi bir çiftlerdi ara sıra beraber oynardık. Aylar geçti ben normalde X ile hiç konuşmazdım sevgilisi olan kişiyle yakındım biraz daha. Daha sonra bir gün ayrıldıklarını gördüm normalde böyle bir şeyin yaşanması mümkün değildi bayağı seviyorlardı birbirlerini. Gidip ikisiylede konuştum olaylar çok karışıktı ve yanlışlıkla X'in sevgilisini ifşalamış oldum bir yandan çünkü bu ayrılma X'in bildiği gibi değildi arka planda farklı olaylar vardı. Neyse X ile sevgilisi ayrıldı ve X nedense benimle konuşmaya bana sevgi göstermeye başladı bu gerçekten üstü kapalı bir sevgi değildi bildiğiniz ondan ayrıldıktan sonra benimle sevgili olmak istiyordu. Biz konuşmaya başladık 1 hafta geçti birbirimize aşırı yakınlaştık. Ancak ortada şu vardı bu yakınlaşmalarda ben zaten böyle yapacağını biliyordum yaklaşık 17 yılım insanları anlamaya çalışmakla geçti artık insanların suratına bakınca nasıl biri olduğunu neler yapabileceğini nasıl duygular besleyebileceğini tam olarak algılayabiliyordum. Ve 6.hissimde çok kuvvetlidir ben X ile yakınlaştıkça içimde kötü bir his beliriyordu artık neredeyse beni bırakacağı tarih bile kafamda canlanacaktı. Beraber konuşuyorduk oyunlar vs. oynuyorduk bana sürekli iltifatlar ediyordu bende ona jestler yapıyordum bir anda evlilikten vs. bahsetmeye başladı ben artık kesin bırakacak demeye başladım ancak devam ettim yine de. Ve tarihi tam hatırlamıyorum o gün biraz yalnız kalmak istediğini söyledi mesajlarıma vs. bakmadı gün boyunca ve saat tam 00.10'da bir mesaj geldi, "ben bir karar aldım, bence birbirimizi sevmeyi ve gelecek hayalleri kurmayı biraz ertelememiz gerekiyor." dikkatinizi çekti mi? "ben bir karar aldım" evet. Kararı bana danışmadan tam olarak kendi içinde düşünüp kendisi vermiş. Benim fikirlerimi önemsememiş bile. Kararı almış ve buna ayak uydurmamı beklemiş. O gece bayağı konuştuk yaklaşık 3 saat kadar, daha doğrusu ben konuştum o dinledi. Bana söylediği sadece şuydu, "daha yeni bir ilişkiden çıktım, 2 gün aklıma gelmese 3.gün aklıma düşüyor. Daha fazla ilerlersek senin için daha büyük bir yara oluşacak.". Bende kendisine, "ben zaten bunu yapacağını biliyordum. Ancak neden bunu yaptın, madem eski sevgilin bütün bunları yapmasına rağmen aklından çıkmıyor, neden bana ümit verdin?" diye sordum. Bana verdiği cevap ise şuydu, "evet orası gerçekten benim hatam, özür dilerim". Gördünüz mü? O kadar verdiği ümitleri gelecek hayallerini bir mesajla yok ediyor ve telafisi özür dilerim oluyor. Gerçekten böyle şeyleri pek fazla takmam hayatta zaten hep yalnız bir insandım arkamda kimse olmadı her şeyi tek başıma hallettim ancak bunları yaşayacak ne yaptım? Böyle okuyunca gerçekten çok önemli bir şeymiş gibi gelmeyebilir ancak benim için öyle, yani daha doğrusu hayatında kimse olmayan bütün hayatını yalnız geçiren kişiler için maalesef ki öyle. 1 haftadır adamakıllı uyuyamıyorum sürekli aklıma düşüyor artık geceleri 2-3 gibi dışarı çıkıp hava alıyorum yoksa uyuyamıyorum aklımdan gitmiyor. Sohbetlerimiz, oynadığımız oyunlar, konuşmalarımızın ekran görüntüleri olduğu gibi duruyor galeriye girmiyorum bile. Bu kadar kısa sürede kendine bu kadar bağlatıp bir anda çekip gitmesi çok koyuyor. Şu anda ne yapacağım hiç bilmiyorum. 3 ihtimal var ya unutamayacak, ya unutup bana dönecek ya da unutup başkasına aşık olacak. 3.ihtimal en istemediğim ihtimal ancak 2.ihtimalide kendi öz saygım kabul etmiyor. Zaten bir terk edilme yaşadım, 1 ay geçmeden 2.terk edilme oldu zar zor toparlanmaya başladım. İçine kapanık kendi halinde takılan bir insandım daha da içime kapandım artık konuştuğum 2-3 kişi vardı onlarlada konuşmuyorum şu aralar. Ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok azıcık mutlu olsam anında aklıma düşüyor hemen modum kaçıyor. En çok korktuğumda bir süre geçtiğinde unutmaya başladığımda tekrar geri dönmek istemesi. Ancak şu anki planlarımda biraz zaman tanımak var. 1-2 ay geçsin aynı şekilde devam ederse artık kendisiyle konuşup hayatımdan çıkartacağım. Sizin önerileriniz neler?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı