kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #1 Sorunum başlıktaki gibi ilk defa oluyor böyle bir şey sizce neden olabilir? Ekran kartı ile alakalı olabilir mi ya da DisplayPort kablosu ile dediğim gibi bu olay ilk defa oldu bir sıkıntı var mıdır?
Sorunum başlıktaki gibi ilk defa oluyor böyle bir şey sizce neden olabilir? Ekran kartı ile alakalı olabilir mi ya da DisplayPort kablosu ile dediğim gibi bu olay ilk defa oldu bir sıkıntı var mıdır?
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Kasım 2020 #2 Akım dalgalanması olmuş olabilir bendeki seyyar deepfreeze bağlı arada bir aynı şey oluyor. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Akım dalgalanması olmuş olabilir bendeki seyyar deepfreeze bağlı arada bir aynı şey oluyor. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
HavlayanLama Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 718 Çözümler 3 29 Kasım 2020 #3 Kablo bağlantılarında bir sorun olabilir başka bir kabloyla deneyip sonucu buraya yazar mısınız bir de sadece 1 kere mi oldu bu sorun Artı 0 Eksi
Kablo bağlantılarında bir sorun olabilir başka bir kabloyla deneyip sonucu buraya yazar mısınız bir de sadece 1 kere mi oldu bu sorun
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 29 Kasım 2020 #4 Elimizde sistem bilgisi yok, fotoğraf yok ve monitör modeli yok. Nasıl yardımcı olalım? AMD GPU varsa Wattmann yemiş olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Elimizde sistem bilgisi yok, fotoğraf yok ve monitör modeli yok. Nasıl yardımcı olalım? AMD GPU varsa Wattmann yemiş olabilirsiniz.
KS KS kaanofriviia Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 200 Çözümler 1 Yer Vice City Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #5 Silinen üye dedi: Kablo bağlantılarında bir sorun olabilir başka bir kabloyla deneyip sonucu buraya yazar mısınız bir de sadece 1 kere mi oldu bu sorun. Genişletmek için tıkla... Aynen 5 dk önce oldu PC'yi açtım şifreyi yazdım Google'ı açtım ve ekran gitti sonra ger. Geldi. Samotne Ciasteczka dedi: Elimizde sistem bilgisi yok, fotoğraf yok ve monitör modeli yok. Nasıl yardımcı olalım? AMD GPU varsa wattmann yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır AMD GPU yok. Samotne Ciasteczka dedi: Elimizde sistem bilgisi yok, fotoğraf yok ve monitör modeli yok. Nasıl yardımcı olalım? AMD GPU varsa wattmann yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sistem bilgisi profilimde var ayrıca monitör de BenQ XL2411P. Son düzenleme: 29 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Kablo bağlantılarında bir sorun olabilir başka bir kabloyla deneyip sonucu buraya yazar mısınız bir de sadece 1 kere mi oldu bu sorun. Genişletmek için tıkla... Aynen 5 dk önce oldu PC'yi açtım şifreyi yazdım Google'ı açtım ve ekran gitti sonra ger. Geldi. Samotne Ciasteczka dedi: Elimizde sistem bilgisi yok, fotoğraf yok ve monitör modeli yok. Nasıl yardımcı olalım? AMD GPU varsa wattmann yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır AMD GPU yok. Samotne Ciasteczka dedi: Elimizde sistem bilgisi yok, fotoğraf yok ve monitör modeli yok. Nasıl yardımcı olalım? AMD GPU varsa wattmann yemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sistem bilgisi profilimde var ayrıca monitör de BenQ XL2411P.