Bir antivirüs programı yeter mi?

Kaç tane olsun

• 5-6 tane yeter yahu güvenlik gerekli.

Oy: 3 10,3%
  • 1 tane yeter hatta artar bile.

Oy: 26 89,7%

• Oy verenlerin toplamı
    29
Sene 2017, 10 tane antivirüs programı kullanıp bilgisayarını güvende olduğunu sanan kaldı mı?. Aksine sisteminiz performansı düşer, çakışma ve yanlış alarm meydana gelir hatta Windows çökebilir. 6 tane ücretsiz antivirüs kullanacağınıza 1 tane ücretli antivirüs kullanın(Kaspersky, Bitdefender vb). 1 'den fazla antivirüs kullanmak bilgisayara yarar değil, zarar verir.

Bir tane kullanıp, ayarlarını maximum'a alırsanız yeterli olur. İlla birden fazla kullanacağım diyorsanız; Norton veya Kaspersky kurup yanına'da Emsisoft Anti-Malware kurabilirsiniz. Böylece 3 motor ile korunmuş olursunuz. Tabii PC çok güçlü değilse ayvayı yer.

Hocam, ne kadar güvensiz sitelere de girsen bilgisayarına hiçbir şey olmayabilir bence biraz da şans işi. Kendimden biliyorum yani.

Ben oyun oynayan, internette gezinen tiplerdenim bilirsiniz ya işte. Benim ihtiyacım olmuyor ama banka gibi işlemlerle uğraşsaydım yönelebilirdim.

Yani demem o ki kullanım amacına da bağlı.

Bilgisayar 5-6 tane antivirüs kaldırıyor. 3 tane mi kaldıramayacak? :D
Eskiden Norton Security ve EAM ikilisini kullanırdım. Şimdide kafam esti arşive baktım aktif edilmemiş EAM lisansı varmış. Kurdum fark edilir bir şey olmadı performans konusunda. Kaspersky ile belki performans'da düşüş yaşardım ama Norton Security çok hafif, üstelik ayarlar agresif'de :).
Ekran Görüntüsü;
NS&EAM.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı