Bir antivirüs programı yeter mi?

Kaç tane olsun

• 5-6 tane yeter yahu güvenlik gerekli.

Oy: 3 10,3%
  • 1 tane yeter hatta artar bile.

Oy: 26 89,7%

• Oy verenlerin toplamı
    29
Bu kadar virüslerden korkmamalısın bence. Önemli biri değilsen ve dosyaların diğer insanlar için çok da bir şey ifade etmiyorsa. Anti-virüs programına ne hacet. (Şahsi görüşüm.) Şuana kadar bir kere Eset kullanmıştım o da 1 ay felan sürdü. Şuana kadar zararını görmedim.

Tamam anladım Norton, Eset, Malwarebytes üçlüsünü kullana bilirim"Yanına Kaspersky kullanacağım yandaki üçlüyü kullanacağım."

Bir taneden fazla gerçek zamanlı koruma özelliği bulunan güvenlik programı kullanman zararlı. ESET'i kaldır. Norton ile Malwarebytes kalsın. Malwarebytes'ın da gerçek zamanlı korumaları kapalı olsun.

Laptopumda yaklaşık 5-6 tane Anti-Virüs var. 1 tane yeter mi yoksa 5-6 tane kalsın mı?

Aynı anda birden fazla antivirus yazılımı tek sisteme kurulamıyor diye biliyorum. Kurulum esnasında mevcut kurulu olan antivirusu kaldırıp, yerine kendisinin kurulmasını istiyordu pek çoğu. En azından yıllar önce böyleydi. Bugün de böyle mi bilmiyorum.

Laptopumda yaklaşık 5-6 tane Anti-Virüs var. 1 tane yeter mi yoksa 5-6 tane kalsın mı?
Bu kafayla siz devam edin. 5-6 Tane AV nedir kardeşim? 1 tane yeter.
Aynı anda birden fazla antivirus yazılımı tek sisteme kurulamıyor diye biliyorum. Kurulum esnasında mevcut kurulu olan antivirusu kaldırıp, yerine kendisinin kurulmasını istiyordu pek çoğu. En azından yıllar önce böyleydi. Bugün de böyle mi bilmiyorum.
Bu şekilde denemiştim Bitdefender Kaspersky'ı kaldırmamı istemişti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı