Bu kadar virüslerden korkmamalısın bence. Önemli biri değilsen ve dosyaların diğer insanlar için çok da bir şey ifade etmiyorsa. Anti-virüs programına ne hacet. (Şahsi görüşüm.) Şuana kadar bir kere Eset kullanmıştım o da 1 ay felan sürdü. Şuana kadar zararını görmedim.
Ben 2010 dan beri ne virüs programı kullanıyorum nede başka güvenlik amaçlı program işini bilirsen kendi şahsi düşüncem gerek bile yok arada bir kayıt defterlerini temizlerim o kadar.
Bir taneden fazla gerçek zamanlı koruma özelliği bulunan güvenlik programı kullanman zararlı. ESET'i kaldır. Norton ile Malwarebytes kalsın. Malwarebytes'ın da gerçek zamanlı korumaları kapalı olsun.
Aynı anda birden fazla antivirus yazılımı tek sisteme kurulamıyor diye biliyorum. Kurulum esnasında mevcut kurulu olan antivirusu kaldırıp, yerine kendisinin kurulmasını istiyordu pek çoğu. En azından yıllar önce böyleydi. Bugün de böyle mi bilmiyorum.
Aynı anda birden fazla antivirus yazılımı tek sisteme kurulamıyor diye biliyorum. Kurulum esnasında mevcut kurulu olan antivirusu kaldırıp, yerine kendisinin kurulmasını istiyordu pek çoğu. En azından yıllar önce böyleydi. Bugün de böyle mi bilmiyorum.