- Makaleler
- 1
Yapıyordur. Ama bana böyle bir şey denirse aklıma ilk Avast geliyor. Malwarebytes, Norton ve Kaspersky gibi programlar kullanın.Peki bunu Avast hariç başka program yapmıyor mu?
Yapıyordur. Ama bana böyle bir şey denirse aklıma ilk Avast geliyor. Malwarebytes, Norton ve Kaspersky gibi programlar kullanın.Peki bunu Avast hariç başka program yapmıyor mu?
Bilmiyorum.Peki bunu Avast hariç başka program yapmıyor mu?
Zaten şuan Malwarabytes ve Kaspersky İnternet Security kullanıyorum. Bu güvenlik konusunda biraz titizim bu yüzden soruyorum.Yapıyordur. Ama bana böyle bir şey denirse aklıma ilk Avast geliyor. Malwarebytes, Norton ve Kaspersky gibi programlar kullanın.
Güvenlik önemli. Bu yüzden kaliteli program kullanmak da önemli. Size önerdiğim 3 virüs programı en güçlü AV'ler.Zaten şuan Malwarabytes ve Kaspersky İnternet Security kullanıyorum. Bu güvenlik konusunda biraz titizim bu yüzden soruyorum.
AV'den AV'ye değişir. Burada bahsedilen AVG, Avast, Windows Defender falan gibi bir yazılım ise evet var.İkinci sorum ise yine bir antivirüsün, ben virüsü sildim diyerek silememe ihtimali var mı?
Kaspersky ve Malwarabytes programlarında böyle bir ihtimal var mı peki?AV'den AV'ye değişir. Burada bahsedilen AVG, Avast, Windows Defender falan ise evet var.
Arkadaşlar, bilinen bir antivirüsün (Kaspersky, AVG, Malwarabytes) virüsü silememe ihtimali var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.