Kaçaklık durum yok ya, tamamen benim kullanımım. Ailemden de kullananlar var tabii ama onların kullanımı diğer aylarda görülebileceği üzere çok minimal. İnterneti de kimseyle paylaşmıyoruzBirkaç ay önce taze format sonrası aylık 2,5 TB downloadım vardı. Onun dışında standart aylık kullanımım ortalama 600GB civarı gidiyor. Sizin interneti kaçak kullanıyor olmasınlar?![]()
Kaçaklık durum yok ya, tamamen benim kullanımım. Ailemden de kullananlar var tabii ama onların kullanımı diğer aylarda görülebileceği üzere çok minimal. İnterneti de kimseyle paylaşmıyoruz
Benimkisi 7/24 indirme ve yükleme yapmanın zararları adlı bir çalışma... Özellikle 8 Mbps upload tam bir kanser. 2 PC var, birisinde 10 TB disk alanı diğerinde 4 TB disk alanı var. Yedekleme yapmam bu hızla resmen aylar sürüyor...
Valla hocam tebrik ediyorum seniKaçaklık durum yok ya, tamamen benim kullanımım. Ailemden de kullananlar var tabii ama onların kullanımı diğer aylarda görülebileceği üzere çok minimal. İnterneti de kimseyle paylaşmıyoruz
Benimkisi 7/24 indirme ve yükleme yapmanın zararları adlı bir çalışma... Özellikle 8 Mbps upload tam bir kanser. 2 PC var, birisinde 10 TB disk alanı diğerinde 4 TB disk alanı var. Yedekleme yapmam bu hızla resmen aylar sürüyor...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.