Oyun Bir aylık Ubisoft+ üyeliği Xbox'da 15,00 TL

Dostum, ben ne yapayım? Bana böyle dediler, bu benim suçum değil. Her şeyi deniyorum, olmuyor. Ayrıca, Ubisoft'un canlı desteği yok sanırsam kim bilir ne zaman cevap verirler.
Spesifik olarak birine çemkirmedim zaten hocam. Bir anda yalancı durumuna düşünce gerildim. Ha bu arada evet, ne yazık ki Ubisoft İngiltere'nin(Türkiye'ye bakan yer orası) canlı desteği yok. İngilizceniz var ise VPN ile Ubisoft Amerika sitesine girip canlı destekle konuşabilirsiniz. Merak etmeyin Amerika'da olsa Türkiye'ye yardım ediyorlar. Onun haricinde Ubisoft'un Discord sunucusunda konu oluşturup hem oyuncular hem Ubisoft'un kendisinden yardım alabilirsiniz.
 
Ne güzel iş ya, bir tane adam problem yaşıyor, adamın problemini çözmeye çalışmak yerine "Allah Allah çalışmıyor herhalde ya." deyip geçiştiriyorsunuz. Sonra aradan bir kaç kişi çıkıp benim gibi 15TL'sini verip deniyor ve erişebiliyor sonra "Allah Allah galiba çalışıyor." diyorsunuz. Arkadaşlar hemen tek bir doğruya odaklı kalmak yerine çözüm bulmaya çalışmak sizce de daha akıllıca değil mi?
Alacak kişileri yanıltmak istemediğim için böyle demek zorunda kalıyorum. Kimse düzgün bilgi vermiyor çünkü. Ben PC'de oynanıyor veya oynanmıyor dediğimde alacak arkadaşlar var. Boşuna milletin parasını çöp etmek istemiyorum.

PC'de kullanan kişilerin ana menüleri İngilizce. Bu demek oluyor ki resmi bir desteği yok Ubisoft'un. Kimisi oynuyor kimisi oynamıyor kesin bir açıklama yapılamıyor. Zaten Microsoft'un hem sitesinde hem de müşteri hizmetleri oynanmadığını söylüyorsa mecbur bunda mutabık kalacağız.
 
Zaten Microsoft'un hem sitesinde hem de müşteri hizmetleri oynanmadığını söylüyorsa mecbur bunda mutabık kalacağız.
İşte hocam sıkıntı şu. Microsoft'un sitesinde oynanabilir yazıyor.
PC'de kullanan kişilerin ana menüleri İngilizce. Bu demek oluyor ki resmi bir desteği yok Ubisoft'un.
Evet, Ubisoft'un resmi desteği yok. Zaten insanların Xbox'ın sitesinden alma sebebi bu.
Alacak kişileri yanıltmak istemediğim için böyle demek zorunda kalıyorum. Kimse düzgün bilgi vermiyor çünkü. Ben PC'de oynanıyor veya oynanmıyor dediğimde alacak arkadaşlar var. Boşuna milletin parasını çöp etmek istemiyorum.
180TL olsa neyse diyeceğim fakat 15TL'yken alıp denemek bence çok zarar vermez. Hatta AC Mirage 900TL'yken ve bu aboneliğe ilk günden ekleniyorken bence şimdi 15TL'den denemek iyi bile olur. Eğer kişi kullanabilen tayfadansa AC Mirage çıktığında 180TL'ye oynayabilir.
 
İşte hocam sıkıntı şu. Microsoft'un sitesinde oynanabilir yazıyor.
Yanıltıcı bilgi var. Aşağı açıklamasında oynandığını yazmış fakat bu ana sayfadan çeviri olabilir. Diğer taraftan desteklediği platformlara sadece Xbox'ı koymuş. Kısaca net birşey söylemek zor.

Bu yazıyı incelemenizi tavsiye ederim.


"A Multi Access plan also gives you access to Ubisoft+ games on Xbox One and Xbox Series X|S in all Xbox console markets, except China and Russia."


 
Son düzenleme:

Dosya Ekleri

  • zzzzz.png
    zzzzz.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 54

Geri
Yukarı