Oyun Bir aylık Ubisoft+ üyeliği Xbox'da 15,00 TL

Konudaki PC'de kullanılamaz açıklaması yanlış bilgiden dolayı düzeltilmeli. PC'de de kullanılabiliyor. Kullanmak için VPN'e gerek de yok.
Screenshot_39.png
 
Konudaki PC'de kullanılamaz açıklaması yanlış bilgiden dolayı düzeltilmeli. PC'de de kullanılabiliyor. Kullanmak için VPN'e gerek de yok.Eki Görüntüle 1880966
Aşağıdaki yorumlarda olmuyor diyenler var. @walterpinkman hocamın hatası ile aynı hatayı alıyorlarmış.

Arkadaşlar kimisinde çalışıyor kimisinde çalışmıyor. Kimse yalan söylemiyor fakat abonelik şuan için PC'de düzgün çalışmıyor. Zaten Ubisoft kendi sitesinde desteğin olmadığını yazmış. Yani aboneliği aktifleştirdiyseniz şanslı kesim arasındasınız. Hata alan yalan söylüyor olmuyor. Onun için boşa tartışmayalım.
 
@NotAKnightAnymore @NNUE Xbox GamePass'ten mi erişiyoruz oyunlara kendi uygulaması mı var? Ve eğer kendi uygulaması var ise dosyalarına erişebiliyor muyuz yama kurmam gerek başka türlü oynayamam
Ubisoft Connect uygulamasından erisiyorsun üyeliğe. Dosya sistemi aynı Steam gibi. Yani dosyalara rahatça erişip mor, Türkçe yama kurabilirsin.
 
Ubisoft Connect uygulamasından erisiyorsun üyeliğe. Dosya sistemi aynı Steam gibi. Yani dosyalara rahatça erişip mor, Türkçe yama kurabilirsin.
Xbox uygulamasını indirdim bende bilmeyip :D Sağol bir bakayım ubisoft connect'e

1691069537068.png

İniyor. Gerçekten güzel bir fırsat biz türkler için kaçırmayın derim hazır yaz tatili de varken çok eğlenirsiniz.
 
Son düzenleme:
11 gün içinde sona ereceği söyleniyor.

Baştan söyleyeyim PC'de kullanılamaz.


PC'de çalışıyor. Zaten üyelik All Access olarak geldi. Yani hem konsol hem PC için çalışıyor. Bence ilk mesajdaki bilgiyi değiştirin. Hatta bu konuda sistem Türkiye'ye ilk geldiğinde Ubisoft Türkiye Twitter sayfasından bilgi de almıştım. Ubisoft ana sayfasında desteklemiyor diye gözükmesinin sebebi direk PC için satın alınamıyor olmasından kaynaklanıyor. Xbox üyeliği olarak alınması gerekiyor.
 

Geri
Yukarı