Bir Beta, Alfa olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten okudum ama anlattıkların çok saçma. Her insanın kendine has özellikleri vardır. Birisi asosyal diye sosyal birinden daha kötü olmaz. Böyle şeylere takılıp durma.
Valla hayatta asla haber, film vs. izlemeyen ve sadece tek bir şey izleyen biriyim. Genellikle çizgifilm. Sen ilk mesajını bana yazdığında, ilk dikkatimi çeken profil resmin oldu ve yazını okumadan önce, profil resmine baktım. İçimden; "Oha Gumball izleyen biri!" dedim. Çünkü çocuksu bir kişiliğim var ve bu istesem bile değişmiyor.

Şöyle düşün ben çizgi filmlere bayılırım ama bu beni zamanın en popüler dizilerinden biri olan La Casa De Papel'i izleyen birinden daha kötü, daha salak biri yapmaz. Her insan farklıdır. O yüzden böyle şeyleri kafana takmamaya çalış

Seni SDN forumda görmüştüm. "Technopat Neden Bu Kadar Acımasız" diye konu açıp gereksiz yere yetkilerim kısıtlandı demiştin. Başta sana inandım ama baktim ki haklılarmiş.

Aylar önce sanırım Sosyal'de bir özür ve hataları telafi etme konusunda zaten bunlar konuşulmuştu. Olmuş, geçmiş ve bilinen bir şeyi tekrar gündeme getirmek doğru değil. Hatalarından ders çıkarmaya çalışan birisinin defalarca özür dilediği konu hakkında tekrar yüzüne vurmak yanlış bir davranış bence.

@Erdemli Erdem tamam

Özür dilerim. O konuyu yeni gördüm
Bence kendini bu kadar düşük gösterme. Her insan özeldir.

Beta nedir? Alfa nedir yahu?
Önce kendiniz olun, kendinizi bulun ve ne istediginizi bilin Erdem bey!

Siz simdi bu sorumu "Alfa olmak istiyorum" diye cevaplandirabilecek bir insan oldugunuz icin artik sizi kale almamak zorundayim.
Bir disari cikin, nefes alin. Yazdiklarinizi göndermeden önce hele bir okuyun ne yazdim ben diye. Okudugunuz akliniza ve mantiginiza sigiyorsa gönder butonuna tiklayin.

Abi BETA nedir ya. Benim gibi bir adami bile gerdin bak simdi

Yanlış anlamanı istemem. Sadece düşüncemi söylüyorum. Bu yazdıkların bana kalırsa saçmalık kimsenin önemseyeceğini düşünmüyorum.
Diğer yandan bunları bırakıp, dışarı çıkıp gezmen senin için daha iyi. Yaşın daha genç. Hayatının en iyi yaşlarında böyle saçma sapan şeylerle uğraşma.
Balık tutmaya git, arkadaşlarınla gez, sinemaya git veya bisiklet sür. Bilgisayarın başından kalkmamak çok iyi değil. Dediğim gibi gezip dolaşın bunlara takılmayın. Bunlar saçmalıktan başka bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…