Bir bilgisayar kasası ortalama kaç desi?

Soracaktım da bu saatte yazılmaz ilanın sahibi bir kadın.
İki fotoğraf farklı. 1. görsel dikdörtgen. 2. kasa kare
2 kasa geleceğine göre kesinlikle 10 desiyi geçer :)
Ha bu kasa aynı ise, ilk fotoğrafın arkasında kasa model kodu var, Everest'in sitesinden ya da satan diğer sitelerden, kasa boyutlarını öğrenebilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba, sahibinden Param Güvende ile bir bilgisayar kasası almak istiyorum fakat Sahibinden'de kargo sınırı 10 kg/desi imiş. Kasanın fotoğraflarını buraya bırakıyorum, sizce bu kasa sınıra takılır mı? Kargoda bir problem olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.

Boş mATX bilgisayar kasası 15 desi gelmişti. Dolu haliyle Param Güvende'yle almanız zor.

İki fotoğraf farklı. 1. görsel dikdörtgen. 2. kasa kare
2 kasa geleceğine göre kesinlikle 10 desiyi geçer :)
Ha bu kasa aynı ise, ilk fotoğrafın arkasında kasa model kodu var, Everest'in sitesinden ya da satan diğer sitelerden, kasa boyutlarını öğrenebilirsiniz.
Fotoğraflar aynı kasaya ait

Arkadaşlar merhaba, Sahibinden Param Güvende ile bir bilgisayar kasası almak istiyorum fakat Sahibinden'de kargo sınırı 10 kg/desi imiş. Kasanın fotoğraflarını buraya bırakıyorum, sizce bu kasa sınıra takılır mı? Kargoda bir problem olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır hocam 10 kg/desi altı olması mümkün değil maalesef.. Miniatx kasa bile anca kurtarır o da belki. Zaten param güvende ile kasa al-sat yapma konusunda bir sorun var genel olarak insanların yaşadığı.

Kabaca 56x34x24 cm = 15 desi çıkıyor kardeşim.
Kabaca hesap evet ama 15 desi 10'a düşmez.

Hesabı şöyle yaptım, fan içi (pervane kısmı) 12 cm.'den ölçek alıp, kasa boyutlarını hesapladım.

Hocam kasanın genişliği iç kısmı 30 cm diyor sitede uzunluğu da 35cm desek en i 15 cm desek 30x35x15.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı