Bir bilgisayar kasası ortalama kaç desi?

Hocam kasanın genişliği iç kısmı 30 cm diyor sitede uzunluğu da 35cm desek en i 15 cm desek 30x35x15.
O ölçüler = 5,25 desi
Ama kendi kasamda ölçtüm, hayli ufak kaldı o ölçüler. Benimki mini kasa.
Hocam bu saatte yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok tesekkur ederim. Ozaman ben bu sahibinden i bırakıp letgoya geçeyim orada araştırdım komisyonlar hemen hemen aynı fakat letgoda 40 desi/30 kg ye kadar destekliyormuş sağolun tekrardan

Hocam bu saatte yardımcı olmaya çalışıyorsunuz çok tesekkur ederim. Ozaman ben bu sahibinden i bırakıp letgoya geçeyim orada araştırdım komisyonlar hemen hemen aynı fakat letgoda 40 desi/30 kg ye kadar destekliyormuş sağolun tekrardan
Tabii ki edeceğiz kardeşim. Burası bunun yeri.
Ben bugün elli yaşında uğraşıyorsam sana tohum atıyorum. Atacağız ki sen de yarın bir başka bilmeyene tecrübelerini yansıtacaksın iyi niyetle.
Burası bizim ülkemiz, biz birbirimize iyi davranıp, birbirimiz için çaba göstereceğiz.
Sonrası kolay.

Tabii ki edeceğiz kardeşim. Burası bunun yeri.
Ben bugün elli yaşında uğraşıyorsam sana tohum atıyorum. Atacağız ki sen de yarın bir başka bilmeyene tecrübelerini yansıtacaksın iyi niyetle.
Burası bizim ülkemiz, biz birbirimize iyi davranıp, birbirimiz için çaba göstereceğiz.
Sonrası kolay.

50 yaşında olduğunu bilmiyordum sağ ol abi. Takdir edilesi bir vatandaşsın. Tekrardan teşekkür ederim, hayırlı geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı