- Makaleler
- 10
Lütfen birisi konu sahibine 2010 yılında olmadığımızı söylesin. 10 yıldır komadaydı herhalde, yeniden hayata döndürülmüş olabilir. Darısı Michael Schumacher'in başına artık...
Red Dead Redemption 2, BF5, Metro exodus, daha da sayim mi?3.500 veya 4000 liralık bir PC de ne oynayabilirsin ki.
Red Dead Redemption 2, BF5, Metro exodus, daha da sayim mi?
Benim 2560X1440 çözünürlükte, olabilecek en yüksek detaylarda ve mümkünse 100 FPS üstü oynama fantezim var. Keyfimin kahyası mısın?Red Dead Redemption 2, BF5, Metro exodus, daha da sayayım mı?
Metro Exodus RX580 ve R5 2600 ile Ultra ayarlarda yaklaşık 60 fps değerlerinde oynanabiliyor.Oynamak var oynamak var. Ultra hastalığın yoksa oynarsın. Exodus'u oynayamadım hala. 3.5 gibi bir sisteme hangi kartı seçiyorsunuz?
Aynen kardeşim devam et bir oyun için 10 bin tl vermeye.Benim 2560X1440 çözünürlükte, olabilecek en yüksek detaylarda ve mümkünse 100 FPS üstü oynama fantezim var. Keyfimin kahyası mısın?
Monitörüm 75hz 60 artık gözümü kanatıyor. RX580 sahibiyim.Metro Exodus RX580 ve R5 2600 ile Ultra ayarlarda yaklaşık 60 fps değerlerinde oynanabiliyor.
Milletin yapacağı şeye karar vermek sana mı düşüyor? İstersem gider SLI yaparım RTX 2080 Ti kartımı, sana mı soracağım?Aynen kardeşim devam et bir oyun için 10 bin TL vermeye.
Bu adam çok haklı. Bütün cevaplar bu yola çıkıyor. Kimse kimseyi kandırmasın. 3000 TL ile sıfır alacaksan APU sistem alırsın. Low ayarlarda oynarsan yeter tabii. Ancak millet bizim kadar çalışıp, hatta daha az çalışıp bizden daha iyi bir sistem alabiliyorsa sorun ülke ekonomisindedir.Değil mi? İş için 2070 Super alalım ve yanına da işlemci ekleyelim. Ne kadar oldu? 8000 TL...
Sanane dostum isteyen verir çok boş yapmışsın mesela ben CSGO için 5700xt ve R5 3600 aldım yanınada 280hz.Aslında 5 bin TL bile fazla. Maksimum 3.500 veya 4 bin verilmeli. Zaten online oyun oynayacaksan bir de oyunlara para gidecek. 5000 TL’den fazla verilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.