Bir bira sarhoş eder mi?

@TheC Bir şey olmaz. İlk defa içeceksen bence efes özel seri iç (şişesi/kutusu yeşil renk olan)

5 derecelik bir bira ile sarhoş olman için 5-6 tane falan içmen lazım. Tabi bünyeye göre değişir ama genelde böyledir.

Hocam benim de bir sorum olacak ilk kez bira içen birisi kusar mı? Bilirsiniz her yerde duymuşsunuzdur bunu. İlk içişte bir kusmadan bahsedilir.
Tamamen kişinin toleransı ve tat zevki ile alakalı bir durum. Ben ilk içtiğimde "hmm bu güzelmiş" dediğim için :D
Böyle bir şey olmamıştı. Ama ikinci şişeye geçsem belki kusardım.

Hayret ediyorum baş döndürmesini geçtim tadı bence rezalet nasıl içiyorsunuz?
Rakı, Viski,Vodka, Şarap ilk içimde tat olarak çok kötü gelir ancak birada ben böyle bir şey yaşamamıştım. Aslında insan vücudu her şeye alışıyor. Bir kaç kere içseniz vodkanın bile tadı hoş gelmeye başlar.

Ancak her şeyin bir sınırı vardır ben de insanların bağımlı olmasına hayret ediyorum. Yahu önüne bildiğin portakal suyu koysak, bir bardak içersin. Hadi beğendin iki bardak, hadi âşık oldun 3 bardak içersin ama dördüncüyü içmezsin. Miden dur der, zevkin geçer. Bek bir şişe bira içtiğim zaman "tamam bu bana yeter, midemde ağzımda doydu" diyorum. Millet 5-6 taneyi deviriyor şaşırıyorum. Zaten onlar gibiler yüzünden alkol toplum tarafından aşırı bir şekilde taşlanıyor. Oysa herkes tadında içse, sarhoş olmasa, alkolün gazoz gibi, meyve suyu gibi sıradan ve asla hava atılacak olmayan bir içki olduğunu kabul etse zaten sorun kalmayacak. Alkol tükettiği için övünmek ve hava atmak da nedir ya?

Velhasılı, beğenmiyorsan içme dostum. Bu içecekler zevk için içilecek şeyler, arkadaş ortamında havan olsun diye değil. İçki ile havası olduğunu zannedenler en özgüvensiz ve ezik insanlardır.

Saygılar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı