Bir şişe bira içmek sarhoş eder mi?

Öncelikle mekana gidiyorsun diye içmene gerek yok. Durumunu anlıyorum bende aynı yollardan geçmiştim. Eğer içmek istiyorsan iç aile ve diğer yargılarından vazgeç.

Yaş vermeyim ama hala ben içki içmedim içmeyi de düşünmüyorum.

Alkol kullanıp sarhoş olmanın neresiyle eğleniyorlar hala anlayabilmiş değilim, acayip saçma geliyor. Hani dalga değil cidden merak ettim. Böyle bir şey için beynime aşırı derecede hasar vermek aşırı saçma geliyor.
Zevk meselesi dostum, sen eğlenmiyorsun diye başka insanlar da eğlenmeyecek değil ya.

Sana önerim bara gidince garsona bana en düşük alkol oranı olan birayı ver de onlar anlar. Bir bira içmekle de hemen sarhoş olmassın ama daha önce hiç içmediğin için bünyen kaldırmayabilir.

Selam, 22 yaşındayım yarın bir arkadaşımın doğum günü. Arkadaşlarımda yarın eğlenmek için bara gitmeyi teklif etti. Ben de hiç bar ortamını görmediğim için kabul ettim. Arkadaşlarım içki içiyor ben daha önce hiç içmedim. Arkadaşlarım 1 şişe bira içsen kimse anlamaz dedi. 1 şişe bira içsem sarhoş olur muyum? Eve gidince ailem kokudan falan anlar mı? Ailem her şeyime karışan bir aile değil, lise yıllarımda sigara içerken yakalanmıştım onda bile sadece 3 saat nutuk çekmişlerdi. Bana 22 yaşıma kadar ne kızma ne küfür ne vurma hiçbir şey yapmadılar lakin ailem dindar bir aile. Kendileri daha hiç ağızlarına içki sürmemiş, şimdi içtiğimi anlarlarsa cidden çok gönül koyarlar bu yüzden içtiğimi belli etmemem çok önemli benim için. Cevaplarınızı bekliyorum.

Günah hocam içmeyin aslında şakasına dedim ama harbiden müslümansanız günah yani buna ne diyorsunuz merak ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı