Zaman verip cevaplayan arkadaşlara teşekkürler ilk olarak.
Tüketimiminden neredeyse 100 saat geçmiş olmasına rağmen içimdeki şüpheler anksiyetem sağ olsun hala zamanımın çoğunu alıyor ve zamanımı mahvediyor. Sahte bira olmaz demişsiniz ama ona rağmen metil alkol zehirlenmesi mi yaşıyorum hep diyorum. Aklıma ihtimaller geldikçe gözlerim bir değişik değişik oluyor öyle kar yağıyormuş gibi görmek veya çift görmek değil, bulanık görmeyle ilgili de şunu demek istiyorum zaten 5 derece miyop olarak gözlüksüz her yeri bulanık görüyorum normalde, yakından bakınca da bulanıklık vs yok ama biraz ışığa karşı biraz tuhafımmış gibi geliyor dediğim gibi aklıma geldikçe karın ağrısı kusma hissi ve bazen de anksiyete krizleri oluyor( göğus yanması sıkışması hızlı kalp atışları gibi). Şu aklımdaki sorulara cevap versem rahatlayacağım gibi, zaten 100 saat olmuş. Sahte bira olmaz demişsiniz de diyelim ilk olarak da veya imkansızda olsa bir sahte bira içtim 100 saat içinde çoktan kör veya ölmüş olmaz mıydım metil alkolden?
Midem zayıftır ekleyeyim+
Bilgili arkadaşlar cevap verirse benim için çok iyi olur şimdiden cevaplayacaklara teşekkürler.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.