- Makaleler
- 25
Başka cihaz veya tarayıcı deneyin."Maalesef. Şu an işlemi gerçekleştiremiyoruz" diyor Google.
Başka cihaz veya tarayıcı deneyin."Maalesef. Şu an işlemi gerçekleştiremiyoruz" diyor Google.
Moderasyon Notu: Güvenlik için linkler kaldırılmıştır.
Wattpad'i sildim. Ayrıca 2 adımlı doğrulama olmuyor.Başkaları e-posta adresiniz ile oralara kayıt olmuş olabilir. Önlem olarak kullanılmayan şeyleri silin.
Daha sonra deneyebilirsiniz. Şimdilik şifre değiştirmek ve virüs taraması yeterli olur.Wattpad'i sildim. Ayrıca 2 adımlı doğrulama olmuyor.
Bu kadar mı yani? Ayrıca bir bilgilendirme daha yapayım, bir aralar benim bazı yerlerde adım EshanGaming' di.Daha sonra deneyebilirsiniz. Şimdilik şifre değiştirmek ve virüs taraması yeterli olur.
Arkadaşlar, bir dil öğrenme sitesine girdim. Hesap oluşturmayı denedim ancak oluşturamadım. E-postam ile girdiğimde ise ismi "sexyrus" gibisinden bir isme sahip olan ve profil fotosu Trabzonspor olan (Trabzonspor fotosu 4-5 yıl önceki profil fotomdu.) bir hesapla karşılaştım. Ne yapmalıyım? E-postamda değişik şeyler de yok ayrıca.
Ayrıca dostlar, şimdi şifremi değiştirdim. Öncesi ile neredeyse hiçbir ilgisi yok.
Evet, o kadar. Muhtemelen biri o verileri kullanarak hesaplar açmış.Bu kadar mı yani? Ayrıca bir bilgilendirme daha yapayım, bir aralar benim bazı yerlerde adım EshanGaming'di.
Önce belirttiği yerdeki şifrenizi değiştirin ve iki adımlı doğrulama ekleyin, daha sonra da kalan yerlerdeki şifreleriniz aynı ise değiştirin ve iki adımlı doğrulama onlara da ekleyin. Belirtilen tarihteki verileri ele geçirmiş oluyorlar. Yeni değiştiyse sorun yok.Bende de 1 tane ihlal çıktı ve ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Şifremi yeni değiştirmiştim. Acaba yeniden mi değiştirsem?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.