Bir dil sitesinde e-postam kullanılmış

Önce belirttiği yerdeki şifrenizi değiştirin ve iki adımlı doğrulama ekleyin, daha sonra da kalan yerlerdeki şifreleriniz aynı ise değiştirin ve iki adımlı doğrulama onlara da ekleyin. Belirtilen tarihteki verileri ele geçirmiş oluyorlar. Yeni değiştiyse sorun yok.
2017’de olmuş olay ve şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Fakat şu an ne yapacağımı bilmiyorum.

2017’de olmuş olay ve şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Fakat şu an ne yapacağımı bilmiyorum.
2017 yılında belirttiği yerdeki veriler artık geçerli değilse bir şey yapmanıza gerek yok. Farklı yerlerde 2017’de ihlal edilen sitedeki şifre kullanılıyorsa değiştirmelisiniz. Hatta aynı şifreyi birden çok yerde hiç kullanmayın. İhlal edilmemiş bile olsa güvenli değil.
Bende Pwned on 1 breached site and found no pastes (subscribe to search sensitive breaches) diyor. Tehlikede miyim?
Hangi siteden bahsediyor? Data enrichment records falansa yapabileceğiniz bir şey yok. Belirtilen sitede e-posta adresiniz ve şifreniz de varsa bilgileri değiştirin.

2017 yılında belirttiği yerdeki veriler artık geçerli değilse bir şey yapmanıza gerek yok. Farklı yerlerde 2017’de ihlal edilen sitedeki şifre kullanılıyorsa değiştirmelisiniz. Hatta aynı şifreyi birden çok yerde hiç kullanmayın. İhlal edilmemiş bile olsa güvenli değil.

Hangi siteden bahsediyor? Data enrichment records falansa yapabileceğiniz bir şey yok. Belirtilen sitede e-posta adresiniz ve şifreniz de varsa bilgileri değiştirin.
Tüm yardımlarınız için topluca teşekkür etmek istedim. Moderatör olmayı hatta Süper Moderatör olmayı sonuna kadar hak ediyorsunuz.

@56153 Hocam ben de şunlar var ne demek?
Screenshot_20200803-203944_Chrome.jpg
Screenshot_20200803-203947_Chrome.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı