Bir "dolandırıcılık" hikayesi mi başlıyor?

Hocam 2. el fiyatlarını düşürmek için olabilir. O kart 5000₺ ederse benimki de 5500₺ eder diyenlerin fiyatını düşürmek için olabilir.

Yanıbaşımda arkadaşım dolandırıldı, "11 ay global, 3 yıl ABD garantisi mevcut" cümlesiyle aynı kartın farklı kutu fotoğrafları, farklı kullanıcı isimleriyle 3 günde bir dönüp yayından kalkıyor. Daha fazla detay vereyim ister misiniz?

Elbette isterim, dolandırıcı kimse ifşa edin, alacak olan almaz hem. Ama hiç açılmamış güvenlik bantları kilitli RTX 3070'i alıp parayı verdiğinizde ne şekilde dolandırılabilirsiniz ki? Veya 2. else deneyip testleri yaptıktan sonra? GET alışverişi veya elden alımdan bahsediyorum elbette, kapora veya havale bambaşka bir şey.

Bu arada zaten söylemiş arkadaşlar ama yaptığınız şey ağır bir suç. Tavsiyem fotoğrafları silmeniz yönünde olur. Sadece olayı anlatın, bize bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz zaten. O kişi bir şekilde burayı görür de kanıtını alıp şikayetçi olursa yazık olur size.

Hocam sizde sorgulamadan hemen parayı adama atmışsınız. Biraz ayrıntılı konuşup öyle karar verseydiniz. Konuşmanın 10.saniyesinde parayı vermişsiniz.
Aslında kaçırmak istemedim. Piyasanın altına bulunca ve ilan tarihinin aynı gün olduğunu görünce direkt yazdım ve ilandan kaldırttım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…