Öyle birinden kimseye hayır gelmez, boşver onu.Aslında amacım kıskandırmak değil beni hayatında istemeyen ve açık saçık kızları takip eden eximin güzelleştiğimi görmesini istiyorum.Sizce profil fotoğrafıma fiziğimi mi koymalıyım yoksa burnumu yaptırdım yeni halimi mi koymalıyım?
Yoluna bak.Aslında amacım kıskandırmak değil beni hayatında istemeyen ve açık saçık kızları takip eden eximin güzelleştiğimi görmesini istiyorum.Sizce profil fotoğrafıma fiziğimi mi koymalıyım yoksa burnumu yaptırdım yeni halimi mi koymalıyım?
Galiba burada değişmesi gereken sen değil; oAslında amacım kıskandırmak değil beni hayatında istemeyen ve açık saçık kızları takip eden eximin güzelleştiğimi görmesini istiyorum.Sizce profil fotoğrafıma fiziğimi mi koymalıyım yoksa burnumu yaptırdım yeni halimi mi koymalıyım?
Onu kendi sessizliğiyle baş başa bırakmalısın. Kendi toku içinde boğulsun bence. Ne engel koy; ne mesaj; ne de arama. Unutulmuş gibi davran gitsinHaklısınız ama engellemeli miyim? Engellersem baktıgımı anlacak ama kızları görmek deli ediyor, hesabı gizli değil.
Hicbir sey yapamıyomki fotograf değişiyorum üstüne alıncak diye korkuyorum bi yanım komple hesabı sil yeni aç diyor bi yanımda hayır seni görsün diyor siz erkek oldugunuz için size danıştım biz kızlar çünkü hep duygusal yaklaşıyoruz.Onu kendi sessizliğiyle baş başa bırakmalısın. Kendi toku içinde boğulsun bence. Ne engel koy; ne mesaj; ne de arama. Unutulmuş gibi davran gitsin
Hiç bir şeye dokunma. Bir "görüldü" iletisi bile çok şeyi değiştirir. Onu unutmuş gibi davran bence. Ona önemsizliğini hissettirmen gerekir.Hicbir sey yapamıyomki fotograf değişiyorum üstüne alıncak diye korkuyorum bi yanım komple hesabı sil yeni aç diyor bi yanımda hayır seni görsün diyor siz erkek oldugunuz için size danıştım biz kızlar çünkü hep duygusal yaklaşıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.