Bir erkeğe değiştiğimi nasıl gösterebilirim?

Hiç bir şeye dokunma. Bir "görüldü" iletisi bile çok şeyi değiştirir. Onu unutmuş gibi davran bence. Ona önemsizliğini hissettirmen gerekir.
Çok uzattım kusura bakmayın rahatsız ediyorsam ama zaten en son konustugumuzda yani 1 ay önce gene takip etmişti görmüştüm ve artık istemiyorum diyip görüldü atmıştım çünkü ben belirsizliğe gelemiyorum evet onu stalklıyorum merak ediyorum ama bu her kıza boyun eğcem demek değilki

Çok uzattım kusura bakmayın rahatsız ediyorsam ama zaten en son konustugumuzda yani 1 ay önce gene takip etmişti görmüştüm ve artık istemiyorum diyip görüldü atmıştım çünkü ben belirsizliğe gelemiyorum evet onu stalklıyorum merak ediyorum ama bu her kıza boyun eğcem demek değilki
En doğrusu, cidden kafa yormaya gerek yok tadını çıkarın zaten kaderinize ne yazıldıysa o.

Estağfurullah. Zaten meraktan öteye gideceğini hiç sanmıyorum.

Aslında amacım kıskandırmak değil beni hayatında istemeyen ve açık saçık kızları takip eden eximin güzelleştiğimi görmesini istiyorum. Sizce profil fotoğrafıma fiziğimi mi koymalıyım yoksa burnumu yaptırdım yeni halimi mi koymalıyım?

Bunları yapmak yerine daha çok yoluna bakmalısınız exten Next olmaz çok umursama bence.

Aslında amacım kıskandırmak değil beni hayatında istemeyen ve açık saçık kızları takip eden eximin güzelleştiğimi görmesini istiyorum.Sizce profil fotoğrafıma fiziğimi mi koymalıyım yoksa burnumu yaptırdım yeni halimi mi koymalıyım?
Başkası için değil kendin için profil fotoğrafı koy. Yoksa sürekli düşünmek seni yıpratır. Seni hayatında istemiyormuş o yüzden yoluna bak.

Benim çektiğim fotoğrafı profil yapmış onu cidden özlüyorum hatta yazmak istiyorum ama kendimi tutuyorum ne zaman yazmak istesem o takip ettiği kızlar geliyor aklıma hala çıkarmamış :D

Aslında amacım kıskandırmak değil beni hayatında istemeyen ve açık saçık kızları takip eden eximin güzelleştiğimi görmesini istiyorum.Sizce profil fotoğrafıma fiziğimi mi koymalıyım yoksa burnumu yaptırdım yeni halimi mi koymalıyım?
Buradan görebiliyorum amacın kıskandırmak mı yoksa daha fazla "geliştiğini" göstermek mi. İlla yapacağım dersen fiziğini koy.

Senin yapacağın tek şey onu umursama üstüne düşme eğer onu gerçekten seviyorsan bırak ne yapıyorsa yapsın çok düşünme nasıl bir geçmişiniz var tam bilmiyorum ama eğer anlamlı ve güzelse inanki sana geri dönmeye çalışacak senden iyisini bulamadığında o yüzden uçmasına izin ver gerçek sevgi uçup gitse bile geri döndüğü yerdir bunu sakın unutma o yüzden o tarz şeyler yapıp kendini göstermeye çalışma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı