Bir erkek arabaları iyi bilmeli mi?

Tuna00

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu Hızlı ve Öfkeli filmleri yüzünden araçlara inanılmaz bir tutku beslemeye başladım. Ve arabalar, parçalar, tekerlekler gibi araç parçalarının hiçbirinden anlamam. Bunları şimdiden öğrenmeli miyim? Yani hayatımda ileride bir yerde illa işime yarar mı? Ve bir diğer merak ettiğim şey de eğer şimdi öğrenemezsem ileride 25-30 yaşlarından sonra bile araç kullana kullana öğrenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu Hızlı ve Öfkeli filmleri yüzünden araçlara inanılmaz bir tutku beslemeye başladım. Ve arabalar, parçalar, tekerlekler gibi araç parçalarının hiçbirinden anlamam. Bunları şimdiden öğrenmeli miyim? Yani hayatımda ileride bir yerde illa işime yarar mı? Ve bir diğer merak ettiğim şey de eğer şimdi öğrenemezsem ileride 25-30 yaşlarından sonra bile araç kullana kullana öğrenebilir miyim?

Öğrenirsinde her erkek arabayı iyi bilmedilir diye bir dayatma yok Instagram'daki 17 18 yaşındaki ergen kızların düşünceleri bunlar bende araba meraklısıydım sonra bir anda motora sardım şu an gram araba umurumda değil mesela 14 15 yaşlarımda babam hafta sonları araba sürdürtürdü ders gibi en son paralel park falan yapıyordum sonra bir bıraktım bir daha binmedim kendi motorumun parçalarını değiştirmedir bakımdır cart curt onları yaparım ama bende araba parçalarından anlamam çok normal bir şey zaten zorluğu yok eğer usta değilsen üç beş bir şey bilsen yeter tekerlek takma çıkarmadır su koymadır falan.

Arabaları zorunluluk olarak görmek, eğitimsizlikten ve çevre kirliliğinden başka bir şey değil. Araba ve motosiklet ehliyeti aldığımdan beri arabaya bir kere bile ihtiyacım olmadı. Çoğu kuralı da unuttum. Her yere ya tren ya metro ya da uçakla gidiyorum. Hem daha rahat hem de daha hızlı oluyor. Millet 10-15 saat araba sürerken ben birkaç saatte uçakla varabiliyorum. Ulaşımın kötü olduğu ufak bir şehirde yaşamadığınız sürece araba sevdasına gerek yok. Hobi olarak istiyorsanız durum tabii ki değişir.

Araba bilmek futbol bilmek maskülenlik değildir, bizim ülkemizde ne kadar bilmeyene top deselerde fazlasıyla yaygın olmasından kaynaklıdır. Tabii dışarda sorulan bir arabayı tık diye cevaplarsanız etkilersiniz milleti orası ayrı.

Gay kelimesini 2024'de hala hakaret olarak kullanan kişilere de değinmeli bu konuyu.
İnsanların tercihleri umrumda değil, herkes özgür ama sadece iki cinsiyet vardır; erkek ve dişi.

Konuya gelecek olursak, araba modern erkeğin atıdır. O yüzden bence bi' erkek arabaları iyi bilmelidir.

insanların tercihleri umurumda değil, herkes özgür ama sadece iki cinsiyet vardır; erkek ve dişi.

Konuya gelecek olursak, araba modern erkeğin atıdır. O yüzden bence bi' erkek arabaları iyi bilmelidir.

Çok sığ bir düşünce bu araba bilmeyen erkek erkek değil mi o zaman? Çoğu genç erkeğin arabası yok arabası olmayan adam arabaları iyi bilse ne olacak hiçbir katkısı yok bomboş iş.

Kadınlar makyaj yapmayı bilmek zorunda mı? Tabii ki hayır, ama bilmeli mi? Evet. Bu da bunun gibi bir şey... Zorunluluk olmasa bile bir erkek ortalama derecede arabadan bence anlamalı iki tane suntayı düzgün birbirine bağlayıp dübel çakabilecek kadar da bilgisi olması lazım bence de. Bu tarz şeyleri bilmeyince erkeklik ortadan kalkmıyor ancak hayatta birçok yerde karşına çıkıyor eşinle ailenle yolda kalırsın en azından arabaya zarar vermeden ilk müdahale olarak ne yapman gerektiğini bilecek kadar arabadan parçalardan anlaman lazım, kadın kaputu açıp sorunu çözecek değil ya... Yine verdiğim diğer örnek gibi, evde basit bir mobilya işi olduğunda "ya usta çağıralım bunu ben yapamam" demekten ziyade kendin bazı şeyleri halledebilmen lazım (teknik isteyecek daha zor işlerden bahsetmiyorum) bunlar gibi birçok erkeğin biraz bilmesi gereken şeyler var. Öğrenmen fikir sahibi olman senin için yararlı olacaktır. İnsanlar sorulan soruyu konuda zorunluluk olarak algılamış, algılayanlar konu başlığına baksın zorunda mı değil bilmeli mi yazıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı