Bir erkek, bir kız ile hemcinsi gibi dostluk kurabilir mi?

Olduktan bir süre sonra bu sorunun cevabını bir daha düşüneceğinizi tahmin ediyorum.
Lütfen beni yanlış anlamayın . Eş veya sevgili sahibi olduktan sonra bu durum tabii olarak değişecektir. "Ben kesinlikle böyle olacaktır." demek istemedim.

Olabilir ama iki tarafta çok iradeli olmalı, çünkü ister istemez aşka dönüşebilir.

Birkaç kere ben de "meriç" konumuna düşmüştüm. Ancak arkadaşlık kurduğum kızlar bana cinsel açıdan yaklaşmaya başlayınca arkadaşlık bozulmuştu. Ha bu durumu güzelce kullanmıştım ama haklarını yiyemem. Allah onlardan razı olsun.

Diyeceğim odur ki kızların beklentileri farklı olabiliyor.

Lütfen beni yanlış anlamayın . Eş veya sevgili sahibi olduktan sonra bu durum tabii olarak değişecektir. "Ben kesinlikle böyle olacaktır." demek istemedim.
Bir insanın eşi veya sevgilisi olduktan sonra değişen bir ilişki dostluk olarak nitelendirilebilir mi sizce?
Kaldı ki hemcinsi gibi bir dostluk.

Müthiş, gece gece yarıldım. Durum gerçekten böyleydi benim zamanımda bu arada. Birbirine cinsel şakalar yapan mı dersin? Hareket çekme yarışması yapan mı dersin?
Kelimelerden oluşmuş cümlelerin birleşimi. İnsanlar kendilerini ifade etmek için kullanır.
Bir insanın eşi veya sevgilisi olduktan sonra değişen bir ilişki dostluk olarak nitelendirilebilir mi sizce?
Kaldı ki hemcinsi gibi bir dostluk.
Doğru, insan eşiyle dosttur cümlesine de ayar olurum hep.

İşte tam bu yüzden bazı özel arkadaşlıklar olabiliyor. Kadınlar, erkekler hakkındaki şeyleri erkek dostlarından, erkeklerse kadınlar hakkındaki şeyleri kadın dostlarından öğrenebiliyorlar.
Genelden cok ozel olarak kast etmistim, yani kisinin kendine ozel yasadigi durumlar.
Icini acip anlatan vardir mutlaka ama bence zor yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…