Konuyu Recep Baltaş'a getirmeniz?Konu içinde konu açmak?
Konuyu Recep Baltaş'a getirmeniz?Konu içinde konu açmak?
Karıştırdım. Pardon.Okul arkadaşı olduğunu söylememiş ki. Okul arkadaşı olduğunu nereden biliyorsunuz?
Etiketledim. Alawar'ın sorusu üzerine konuştum.Konuyu Recep Baltaş'a getirmeniz?
Onu demiyorum. Konunuzun yobazlıkla yakından uzaktan alakası yok.Karıştırdım. Pardon.
Etiketledim. Alawar'ın sorusu üzerine konuştum.
Bazı insanlar böyle yorumlar yapabiliyor.Onu demiyorum. Konunuzun yobazlıkla yakından uzaktan alakası yok.
Bazı insanlar böyle yorumlar yapabiliyor.Onu demiyorum. Konunuzun yobazlıkla yakından uzaktan alakası yok.
Ben dostluk kurabileceğini düşünüyorum ancak tabi ki hemcinsimiz ile kuracağımız dostluklar gibi olmaz. "Daha kötü bir dostluk olur!", "Daha iyi bir dostluk olur!" demiyorum. Sonuç olarak ne kadar çok insan tanırsanız o kadar iyi.Kuramaz.
Yeni ismin hayırlı olsun hocam.Kızlarla hep arama mesafe koyuyorum utangaçlığım yüzünden. Bir kız hariç, bana öyle bir yakınlaşmıştı ki kızlarla arkadaşlık nasıl bir şeymiş öğrenmiştim. Sonra hoşlanmaya başladım orası ayrı.![]()
Okullar ayrılmasa ilişki kurabilirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.