Böyle düşünmek yanlış, insanlar birbirini sevdiği sürece gerisi gelir zaten. İkisi de yetişkin bir birey ergen gibi sorunları olacaklarını düşünmüyorum.
Böyle düşünmek yanlış, insanlar birbirini sevdiği sürece gerisi gelir zaten. İkisi de yetişkin bir birey ergen gibi sorunları olacaklarını düşünmüyorum.
Bu tamamen arada ki yaşa değil kişilerin yaşına bağlı. Mesela 15 yaşında kız, 18 yaşında erkek absürt durur. Ama 18 yaşında kız, 21 yaşında erkek normal gelir.
Erkekler kızlara nazaran daha geç olgunlaşır, bu fikre katılmıyorum.
qwyan'ın da dediği gibi 25 yaşındaki kız ile 35 yaşındaki kız arasında o kadar da sohbet dönebileceğini sanmıyorum, eskidendi o kadar yaş farkıyla sohbet edebilmek, hatta evlenmek vs vs. fakat şimdi o oranların düştüğünü düşünüyorum, yeni evlenen kişiler arasındaki yaş farkı o kadar da olmuyor.
Bana göre 3-4 olabilir en fazla, o da kafa yapın uyduğu sürece devam ediyor. Genelde yaşıtlarınızla daha iyi anlaşırsınız.
TC kızı 14 yaşında ise 18 yaşındaki erkeği tercih eder. Yani onlara göre 4 yaş fark var. Fakat ortalama bir yaş 3 yaş. Ümitcan Uygun abime farketmiyor ikiye bölüyor. Eğer afederseniz çocuk kaçakcısı iseniz 15 yaş üstü yeteri olur.
Hangi yaşta olduklarına göre değişir. Lisede 1 yaş farkı bile ciddi sorun, 20'li yaşlarda 3'den fazlası sorun. Yüzü buruşmuş, saçları bembeyaz bir amcamla 16 yaşında kızın akıl yaşları aynı olsa bile beraber olmaları saçma.