Çözüldü Bir eşyamı pazarda satabilmek için ne yapmalıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bigby WoIf

Hectopat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Bir hesabımda CS:GO Prime var diğer hesabıma da alacağım. Ana hesabımdaki bazı kasaları diğer hesaba attım ve satıp paralarıyla CS:GO Prime alacağım ancak pazarı kullanamıyorum. Ne yapmalıyım?

Hesabı yeni açtıysan, 5 dolar sınırına takılmış olabilirsin. Steam Guard'ı yeni açtıysan ona da takılmış olabilirsin.

Hesabı yeni açtıysan, 5 dolar sınırına takılmış olabilirsin. Steam Guard'ı yeni açtıysan ona da takılmış olabilirsin.
Hesabı yeni açtım. 5 dolarlık bir oyun mu almalıyım? Yoksa steam cüzdanıma 5 dolar yüklesem yeterli olur mu?

Prime'ı yan hesabınıza hediye olarak gönderin.
Yan hesabı da geliştirmeyi düşünüyorum o yüzden harcama yapacağım. Kısıtlı hesap olarak kalmasın. Tabii düşen eşyaları satabilmek için de gerekli.

Evet dediğim gibi, Steam üzerinden satın alım yapman gerekiyor kalkması için. 5 doları oyun içinde de kullanabilirsin ama sadece yükleyince kalkmıyor olması lazım.
100 liralık bir oyun aldım. Ban kalkınca eşyaları satıp oyunu iade etsem ve o parayla prime alsam sıkıntı çıkar mı?

Son düzenleme:
Parayı cüzdana aktarıp öyle aldıysan, iade etsen de bir sıkıntı olmaz. Karta iade istersen sıkıntı olur ama.

Parayı cüzdana aktarıp öyle aldıysan, iade etsen de bir sıkıntı olmaz. Karta iade istersen sıkıntı olabilir ama.
Parayı cüzdana ekledim 80+80 olarak. Pazar banı 10.05.2023'te kalkacak yazıyor. O tarihte eşyalarımı satıp oyunu da iade edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…