Niye üzülüyorlarki? bir sebep yokken böyle davranmaları en çok kardeşimle beni üzer.
Eee lüx kötü bir şey mi imiş? Anlamak zor.
Ne zararı var hocam açıklar mısınız lütfenEvde iki bilgisayar istemiyorlarsa ve sende ısrar ediyorsan onları üzüyorsun demektir. Cebinde para olması her şeyi yapacağın anlamına gelmiyor.
Ya sen ne anlatıyorsun halen anne ve babasının üzüleceği bir durum yok ortada, çocuğu bilgisayar alacağı için ebeveynler neden üzülsün? Ebeveynlerin kalın kafalı olması dışında bir sorun yok. Arkadaş kendi parasıyla alacağını söylüyor yani maddi açıdan da yük olmayacak. Kendimi dayılara ekonominin kötü olduğunu anlatmaya çalışıyor gibi hissediyorum, sana yazarken.Anne ve babanın üzülmesi daha mı iyi sence?
Evde iki bilgisayar istemiyorlarsa ve sende ısrar ediyorsan onları üzüyorsun demektir. Cebinde para olması her şeyi yapacağın anlamına gelmiyor.
Ya sen ne anlatıyorsun halen anne ve babasının üzüleceği bir durum yok ortada, çocuğu bilgisayar alacağı için ebeveynler neden üzülsün? Ebeveynlerin kalın kafalı olması dışında bir sorun yok. Arkadaş kendi parasıyla alacağını söylüyor yani maddi açıdan da yük olmayacak. Kendimi dayılara ekonominin kötü olduğunu anlatmaya çalışıyor gibi hissediyorum, sana yazarken.
Ben biraz sessiz bir insanım kendi kafamdan insan yok çevremde samimi olduğum 4 lü grubum var sadece onlarla takılıyorum. O yüzden de kızıyorlar ama 2 pc nin olup olmaması bu durumu değiştirmez.Belki sizin çok oyun oynayacağınızı düşündükleri için istemiyorlar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.