Evet, CV fena değil. Zaten çok tecrübe, tahsil falan aramıyoruz. Pazartesi başlayabilirsin yani gel direkt. Teşekkür ederim de işin ne olduğunu söylemediniz. Nasıl? "Pazarlama işi değildir tahsil tecrübe gerektirmez". Evet. İş, iş ne? Şimdi şöyle; 1200 Lira maaş artı yol, yemek, sigorta. Şu boş kağıdı imzalayabilirsen, hadi bir an önce imzala da şimdi mesai bitmeden yetiştirelim, sonra bak haftaya sarkar; ondan sonra bir hafta boşa beklersin. Tamam, pazarlama işi değil de, ne yani? Ya hani şu yolun ortasında durursun geçen insanları çevirirsin ya "Pardon, bir saniye işte anket yapmıyoruz birkaç soru sorcacağız" falan diye böyle ondan sonra onlara birkaç soru sorarak o şekilde anket yaparsın ya hani, he o değil işte. Tamam, ben ne işi değil diye sormuyorum, iş ne diye soruyorum. Valla keyfin bilir dostum, ben ayda 1200 Lira maaşla pazarlama işi değil yapmak isteyen bir kamyon oyuncu bulurum. Beğenmiyorsan, senin bileceğin iş. Ya beğenmedim değil, kusura bakmayın. Şimdi işin ne olduğunu bilmeden iş başvurusu yapıyoruz, ona tamam şimdi bide işi bilmeden iş yap diyorsunuz bana yani kusura bakmayın ama ben reddetmek.. (?) dostum seni. Nasıl? Güzel, Zambiya'lı ünlü bir iş adamıyla iş aldık dostum. Ubuntu Babangidah, duymuş muydun? Bu adam Zambiya'nın büyük zenginlerinden, yani bizim Koç falan gibi yani, ondan sonra böyle bakkal dükkanı falan var yani böyle evi de kira değil yani kendi evi falan hani büyük zengin, Zambiya'nın büyük zenginlerinden yani. Yalnız işte bunu maymun etiyle oğlan etine zaafı var o yüzden işte burda devreye sen giriyorsun hani ya onunla işte arada bi' takılacaksın, yani hani anladın mı? Takılacaksın yani, takı.. takılıyorsun yani hani direkt arada takılacaksın yani. Maymun eti yemek olarak mı? Yemek olarak, yemek olarak. Maymunu yemek olarak, oğlanı yemek değil olarak. Her neyse 1200 Lira maaş artı yol, yemek, sigorta, vazelin bizden. Maymunu buldunuz? Oğlanı mı bulamadınız? Yani, şimdiki maymunlar niye oğlan olmuyor dimi işte hep işimizi zorlaştırmak için bunlar. Yani seni ben diğerlerinden farklı gördüm bence sen yaparsın bu işi yani var sende bu yetenek var. Pazartesi gel başla dostum, ondan sonra ödenekten biz sana para da vereceğiz. Kasaptan gelmeden yarım kilo orta yağlı şempanze eti alabilirsen, yanlız bu bizim aşağıdaki kasaptan alma, çünkü geçen şempanze diye bonomo kakaladı. Yani, yapacak bir şey yok. Alem göt olmuş dostum, yemin ederim göt olmuş. Hemde mecazi anlamda hani gerçek anlamda göt olsa neyse hani sıkıntı olmaz.