Bir flood paylaşın

• Konuyu başlatan Frik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 47.010
image0.jpg

ag7hkzhn7me31.jpg
1607372849080.png

Sayılıyorsa bunlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, CV fena değil. Zaten çok tecrübe, tahsil falan aramıyoruz. Pazartesi başlayabilirsin yani gel direkt. Teşekkür ederim de işin ne olduğunu söylemediniz. Nasıl? "Pazarlama işi değildir tahsil tecrübe gerektirmez". Evet. İş, iş ne? Şimdi şöyle; 1200 Lira maaş artı yol, yemek, sigorta. Şu boş kağıdı imzalayabilirsen, hadi bir an önce imzala da şimdi mesai bitmeden yetiştirelim, sonra bak haftaya sarkar; ondan sonra bir hafta boşa beklersin. Tamam, pazarlama işi değil de, ne yani? Ya hani şu yolun ortasında durursun geçen insanları çevirirsin ya "Pardon, bir saniye işte anket yapmıyoruz birkaç soru sorcacağız" falan diye böyle ondan sonra onlara birkaç soru sorarak o şekilde anket yaparsın ya hani, he o değil işte. Tamam, ben ne işi değil diye sormuyorum, iş ne diye soruyorum. Valla keyfin bilir dostum, ben ayda 1200 Lira maaşla pazarlama işi değil yapmak isteyen bir kamyon oyuncu bulurum. Beğenmiyorsan, senin bileceğin iş. Ya beğenmedim değil, kusura bakmayın. Şimdi işin ne olduğunu bilmeden iş başvurusu yapıyoruz, ona tamam şimdi bide işi bilmeden iş yap diyorsunuz bana yani kusura bakmayın ama ben reddetmek.. (?) dostum seni. Nasıl? Güzel, Zambiya'lı ünlü bir iş adamıyla iş aldık dostum. Ubuntu Babangidah, duymuş muydun? Bu adam Zambiya'nın büyük zenginlerinden, yani bizim Koç falan gibi yani, ondan sonra böyle bakkal dükkanı falan var yani böyle evi de kira değil yani kendi evi falan hani büyük zengin, Zambiya'nın büyük zenginlerinden yani. Yalnız işte bunu maymun etiyle oğlan etine zaafı var o yüzden işte burda devreye sen giriyorsun hani ya onunla işte arada bi' takılacaksın, yani hani anladın mı? Takılacaksın yani, takı.. takılıyorsun yani hani direkt arada takılacaksın yani. Maymun eti yemek olarak mı? Yemek olarak, yemek olarak. Maymunu yemek olarak, oğlanı yemek değil olarak. Her neyse 1200 Lira maaş artı yol, yemek, sigorta, vazelin bizden. Maymunu buldunuz? Oğlanı mı bulamadınız? Yani, şimdiki maymunlar niye oğlan olmuyor dimi işte hep işimizi zorlaştırmak için bunlar. Yani seni ben diğerlerinden farklı gördüm bence sen yaparsın bu işi yani var sende bu yetenek var. Pazartesi gel başla dostum, ondan sonra ödenekten biz sana para da vereceğiz. Kasaptan gelmeden yarım kilo orta yağlı şempanze eti alabilirsen, yanlız bu bizim aşağıdaki kasaptan alma, çünkü geçen şempanze diye bonomo kakaladı. Yani, yapacak bir şey yok. Alem göt olmuş dostum, yemin ederim göt olmuş. Hemde mecazi anlamda hani gerçek anlamda göt olsa neyse hani sıkıntı olmaz.

"Beyler intihar edecekseniz direk kendinizi iple asmayın ya da pompalıyla vurmayın *** malmısınız boğaz köprüsünden atlayabilirsiniz havada ölseniz bile heyecanlı olacaktır aşşağı düşerken manzaraya bakın hayatınızı düşünün.intihar ediyorsanız artık kaybedecek birşeyiniz kalmamıştır zaten malmısınız olum bu potansiyeli kullansanıza git ünlü bir banka soy polislerden kaç araba çal yakalanınca kendini vur ya da trumpu felan öldürmeyi dene *** malmısınız olum bu gücü kullansana ölümü göze almışsın ben intihar etmeye karar verirsem dünyanın içinden geçip ölücem.bunu kötü anlamayın tabi masum insanları öldürüp katliam yapmam o günü film gibi yaşarım korkudan yapmadığım herşeyi yaparım ananızı ****** pompalıyla kendinizi vurmayın"

Umarım bundan ban yemem.

Flood 2:
"PLAYSTATİON 5 ÇIKINCA AKŞAM SHOW TV'DE ECE ÜNER"
''Küçükken en sevdiğimiz oyun ebelemeçti. Akşam annelerimiz yemeğe çağırana kadar oynardık. Sonra derslerimizi çalışır yatardık. Sabah da İstiklal Marşı'yla güne başlardık. Maalesef o günler geride kaldı sevgili seyirciler. Neymiş Playstation, ne idiü belirsiz bir makine, Trabzon'umuzda birbirlerini öldüren adamları oynatacakmış bizim çocuklar. Hadi canım sen de! Bir de Sloganı var ''Play has no limits'' diye , herhalde bu firmanın Misaki Milli'den hiç haberi olmamış. Dikkat etsinler de suya falan düşmesin sonra Playstationları! Yanlış anlaşılmasın Japon-Türk dostluğu ayrı bişey ama bu resmen işgal hareketi. Çocuklarımız onun başından ayrılmasın, bağımlı olsun ve memleketine faydalı olamasın isteyenler var. Ama sağolsun vergilerimizin kudreti karşısında inim inim inledikledikten sonra Gazi'nin dediği gibi geldikleri gibi gidecekler!''

Flood 3:
"YKS’YE GİRERKEN COOL OlmaK İÇİN YAPMANIZ GEREKENLER

• Siyah ve metal ağırlıklı giyinin. Dedektörde ötünce herkes sizin acımasız bir katil olduğunuzu düşünecektir.
  • İçeriye telefon sokmaya çalışın, yakalanırsanız görevliye “yaklaşık 5 senem var” diyin
  • Sıranıza oturduğunuzda ayaklarınızı uzatın. Hocaya kağıtları dağıtması için diretin.
  • Hoca kitapçıkları dağıttığı zaman sınava başlayın, hoca uyarınca “ben emirle hareket etmem” diyin
  • Sınav anında uyuyun. Herkes sizin aşj101 sinan olduğunuzu düşünecektir.
  • Optikler toplanırken hocaya karşı çıkın. Unutmayın muhalif olmak sizi cool yapar.
  • Sınıftan çıkarken hocaya bahşiş verin. Diğer adaylar sizin geniş bir soru çalma ağınız olduğunu düşünsün.
  • Sınavdan çıkar çıkmaz sigara için ve ÖSYM’ye küfredin. Küfür edenler her zaman daha cooldur 😎
Tavsiyeler bu kadar... herkese başarılar."

Bir anda her yer karanlık oldu ve içeri Nocturne Aleyhisselam geldi ve Dora’nın önüne gaming pc koyup şöyle dedi: "Oyna!" Kâinatın Efendisini hayret ve korku sardı. Yüreği ürperiyordu! "Ben lol oynamayı bilmem!" diye cevap verdi. Hazreti Nocturne, kendilerini kucakladı ve onu korkuttuktan sonra, tekrar, "Oyna!" diye seslendi. Hz.Dora aynı cevabı verdi: "Ben oynamayı bilmem!" Hazret-i Nocturne, ikinci kere Kâinatın Efendisini kucakladı ve korkuttuktan sonra yine seslendi: "Oyna!". Bu sefer Hz.Dora: "Ben oynamayı bilmem, söyle ne seçeyim?" dedi. Bunun üzerine Nocturne, Aurelion Sol’den aldığı ve Resûlüne teslim etmeye geldiği Urf suresinin ilk ayetlerini başından sonuna kadar okudu: "Yaratan Aurelion'un adıyla oku. O Rabbin ki, karakterleri bir Lux kostümünden yarattı. Oyna. Rabbin sonsuz kudret sahibidir. O, insana dodge atmayı öğretendir." (bkz. Demacia kitabeleri, Bed'Ul-urri, 3; Ryze, İmân, 252)

RTE ne demek, babanın ismini mi söylüyorsun? Hazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin süvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin düşmanı kandırılanların dostu kral el Muzaffer Recep tayyip Erdoğan diyeceksin.

Hocam beyaz Kurt'un videosuna çıkmışsınız. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı