Bir FPS Oyuncusunun Gözünden: ASUS VG279QM 280 Hz 1 ms (GTG) Fast-IPS İncelemesi

• Konuyu başlatan Savia
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 115
  • Görüntüleme 16.402
Yorumun için teşekkürler. İlk aklıma geleni yapıcam sanırım. Zowie alıcam sanırım. O fiyatlara belki alamam ama 2.el almak için uğraş vercem biraz.

Fiyat farkı çok fazla 4.899 TL civarına Zowie 2.899 TL civarına Vg279qm dediğin gibi tam 2.000 TL fark var. Zowie 2.el alabilirim. Asus alınca sanki Benq alsaydım demek istemiyorum. Yorum için çok teşekkürler. Anlaşılan Benq performans konusunda dediklerine göre bi tık daha iyi.

Bana göre VG259QM daha önde. Arada neredeyse 2000TL fark var. Çoğunluğun VG259QM önereceğini düşünüyorum. Tabi direkt CS:GO olarak bakmadım.

Ben direk cs go oynuyorum. Yenilmeyide haz etmeyen bi yapım var herşey en iyisi olsun istiyorum dostum. 4.800 TL gibi rakamları ödeme gibi bi durumum şu an yok ama belki 2.el zowie almakta karar kıldım. yorum için teşekkürler. Kal sağlıcakla.

@Savia Hocam Vatan bilgisayardan Asus VG279QM almıştım ölü piksel çıkmıştı bahsetmiştim 2. Monitör geldi onda da çıktı bende yılmadım 3. Kere istedim nedir bu benim mi şanssızlığım yoksa genel sorun mu?

Nasıl ayırt edebilirim püf noktası nedir?

Siz Vatan'dan deneyerek almaya devam edin o şekilde bir sorun çıkmadan, test ederek alabilirsiniz. İnternetten alırsanız ve ölü piksel çıkarsa gerçekten uğraşırsınız.

@Savia @Levoo
Hocalarım artık vatan bilgisayarla arkadaş oldum 3 Tane Asus VG279QM denedim hepsinde ölü piksel yakaladım bu süre zarfında 24.5 inç olan model geldi asıl istediğim onlara geçtim 2 tane inceledim VG259Qm modelinden onlarda da yakaladım ölü piksel yani bu nedir bu şans değil sizler emin misiniz hocalarım sizde olmadığına ölü pikselin bugün 1 tane daha VG259Qm incelemeye gideceğim vazgeçersem bu monitörle kıyasıya ürün yok aynı fiyatlara artık diyorum sol sağ üst bir yerde olsa 1 tane kabullenip alacağım bu yayılmaz yani sanırsam sizlerde tekrar bir ölü piksel testi yapar mısınız sonuçları merak ediyorum bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Valla geçmiş olsun büyük şanssızlıklar silsilesi bence sizdeki. Bende VG259QM var, ilk taktığımda iki tane leke gördüm ilk bakışta ölü piksel gibi göründü bana ama kardeşime gösterdim o fark etti leke olduğunu, silince geçti. Yani muhakkak Vatan’da kontrol etmişlerdir ama ölü piksel olmayabilir mi acaba? Ben olsam bu kadar bile uğraşmazdım sanırım, ikinci monitörden sonra paramı alır başka markalara yönelirdim. Sinir bozucu bir durum gerçekten.

Merhaba, Asus VG259QM monitörü 20 Haziran Cumartesi Hepsiburada'dan satın aldım.

Ölü piksel, ips glow, ghosting testleri yaptım. Herhangi bir sorun çıkmadı.

Ürünü HB kendi mağaza satıcısından 2.593,92 TL'ye satın aldım. Asus'un geri ödeme kampanyası var, monitör faturası ve seri no gönderip 235 TL geri ödeme alacağım. Monitör 2358 TL'ye geliyor. Bildiğim kadarıyla Vatan Bilgisayar bu fiyatın çok üstünde satıyor ve bu kadar sorun çıkması üzücü. Sen çok şanssızın ya da Vatan'da bir sorun var. Umarım yardımcı olmuştur.

6. Denememde ürünüme kavuştum VG259QM banada nasip oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…