Bir gün başka birisi olarak uyansanız ne yapardınız?

İmrendiğim bir insan yok, ama milyon dolarları olan biriyle birkaç günlüğüne hayatlarımızı değiştirmek isterdim.

Uyandığımda, ilk olarak kim olduğumu anlamaya çalışırdım. Olayı anladıktan sonra da kendime bolca hediye gönderirdim ve tekrar eski hayatıma geri dönerdim.

Eğer eski hayatıma geri dönemeyeceksem, yine de krallar gibi yaşarım. Bir sıkıntı olmaz, mis.

Ben de gideceğim Almanya'ya iki sebep var biri kendimi kurtarmak diğeri de Massaka ve Killa Hakan ile tanışmak :D.
Lise okuyorum şu an bu sene olması biraz zor ama seneye mutlaka oraya gideceğim. Lise eğitimimi orada görmeyi düşünüyorum. Umarım benim için iyi olur.

Recep Baltaş olarak uyanır ve kaş videosuna verdiği cevap gibi "sistem toplarım!" Diyerek eldeki en iyi parçalar ile son sistemimi toplarım sonra rüya biter kendi yoluma devam eğer kndimi bulursam A dan Z ye sistem toplamayı öğretirim böylece yeni yetenekler kazanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı