Bir günde 6 sınav olunabilir mi?

Merhaba. Miyokardit ve akciğer iltihaplanması yüzünden 8 gün boyunca yani tüm sınav haftası hastanede yattım ve tedavi gördüm. Raporum olmasına rağmen (özel okuldayım) coğrafya hocası G girmiş (o sınavın olduğu günün akşamı hastaneye yatırılmıştım) ve yarın 6 tane (fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, seçmeli kültür medeniyet, İngilizce) sınav olacağım. Buna hakları var mı? Yoksa ben süper zeki bir insanım da o yüzden mi yapıyorlar?
Hak olarak değil de hem senin daha da geri kalmaman, hem sistem bilgilerinin girilmesi v.b gibi işleyen bürokrasiler vardır. İki güne bölebilirler, halledebilirsin.

Tabi geçmiş olsun, fakat nasıl denk getirdin Miyokardit ve akciğer iltihaplanmasını beraber?

Hak olarak değil de hem senin daha da geri kalmaman, hem sistem bilgilerinin girilmesi v.b gibi işleyen bürokrasiler vardır. İki güne bölebilirler, halledebilirsin.

Tabi geçmiş olsun, fakat nasıl denk getirdin Miyokardit ve akciğer iltihaplanmasını beraber?
Teşekkür ederim, viral enfeksiyon sonucu olmuş herhalde. Ya da öpücük virüsü yüzünden. O kalp kasını, kalp kasından kalp kapakçığında hafif çökme ve kalp zarında hafif etki bırakmış. Hocalara ne kadar izah etsem de inatçılar.

Merhaba. Miyokardit ve akciğer iltihaplanması yüzünden 8 gün boyunca yani tüm sınav haftası hastanede yattım ve tedavi gördüm. Raporum olmasına rağmen (özel okuldayım) coğrafya hocası g girmiş (o sınavın olduğu günün akşamı hastaneye yatırılmıştım) ve yarın 6 tane (fizik, kimya, biyoloji, edebiyat, seçmeli kültür medeniyet, İngilizce) sınav olacağım. Buna hakları var mı? Yoksa ben süper zeki bir insanım da o yüzden mi yapıyorlar?

Bütün sınav hocaların aynı anda sınava gireceğinden haberi var mı?

Teşekkür ederim, viral enfeksiyon sonucu olmuş herhalde. Ya da öpücük virüsü yüzünden. O kalp kasını, kalp kasından kalp kapakçığında hafif çökme ve kalp zarında hafif etki bırakmış. Hocalara ne kadar izah etsem de inatçılar.
EBV genelde çocukken geçirilmesi güzel olan bir hastalık, 2 günde hallediyor bünyesi çocuğun. Büyüdükçe zorlaşıyor iyileşmesi. O yüzden çocukken biraz pis olmak, yaşlıların şap şup öpmeleri v.b iyi bir şey.

Ama Epstein-Barr ile miyokardit... çok çok nadir gerçekleşiyormuş baktım. Ancak akciğer problemininde olması muhtemelen bağışıklığının düşük olmasından kaynaklı. Geçmiş olsun, hayatın boyunca herkesten bir tık daha fazla dikkat et kalbine.

Sınavlarında başarılar dilerim.

EBV genelde çocukken geçirilmesi güzel olan bir hastalık, 2 günde hallediyor bünyesi çocuğun. Büyüdükçe zorlaşıyor iyileşmesi. O yüzden çocukken biraz pis olmak, yaşlıların şap şup öpmeleri v.b iyi bir şey.

Ama Epstein-Barr ile miyokardit... çok çok nadir gerçekleşiyormuş baktım. Ancak akciğer problemininde olması muhtemelen bağışıklığının düşük olmasından kaynaklı. Geçmiş olsun, hayatın boyunca herkesten bir tık daha fazla dikkat et kalbine.

Sınavlarında başarılar dilerim.
Teşekkür ederim. Zaten göğüs ağrım vardı onun gecesinde çıkmıştı, 2 gün sonra gittim troponin t değerim 1030'a yaklaşmıştı, tam ondan 2-3 gün sonra EBV olup atlattığımı öğrendim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı