Bir günde Fen'den 2 net yapılır mı?

yusufselim766

Picopat
LGS'ye gireceğim ve fen bilgileri netim 0. son gün ve acilen 2 yapmam lazım. 2024 LGS sorularına bakınca bir soru bile yapamadım. En azından 2 soru nasıl yapabilirim? En kolay ve garanti çıkacak konu nedir?

Muhtemelen LGS ile girmeyi hedeflemiyorsun 2 neti napcaksın ? Son gün bakıp yapabilirmisin bilmiyorum bir konu seç basit makineler hariç konu anlatım izle yaparsın herhalde.

Hatırladığım kadarıyla bu 21 Haziran güneş dönüşüyle alakalı bir şeyler geliyordu bi de basit makinenler
Basit makineler kalabalık bir konu hangi birine bakcak zaten hepsi çıkmıyor ayrıca en zor konulardan biri fende.

Muhtemelen LGS ile girmeyi hedeflemiyorsun 2 neti napcaksın ? Son gün bakıp yapabilirmisin bilmiyorum bir konu seç basit makineler hariç konu anlatım izle yaparsın herhalde.

Basit makineler kalabalık bir konu hangi birine bakcak zaten hepsi çıkmıyor ayrıca en zor konulardan biri fende.
315 Puan yaparsam Bilişim AMP kazanabiliyorum.

Biraz geç kaldın sanırım, bugün dinlenmen lazım çünkü yarın çok fazla enerjiye ihtiyacın olacak.

Abartmayın hocam alt üstü LGS.

1749904037387.png

Bu listeye bakınca DNA ve genetik kod, madde ve endüstri konularında bayağı bir soru geliyor YouTube'dan bir kanal bulun ve çalışmaya başlayın ikinin de üstünde net yaparsınız bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı