Bir günlük terk edilmiş kedi için ne yapılır?

saphary

Hectopat
Katılım
2 Eylül 2019
Mesajlar
4.354
Makaleler
5
Çözümler
12
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 2600, RX590, 16GB, Corsair Delta Spec
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Boş İşler Erbabı
Mahallemizde bayağı fazla sayıda kedi var. Aşağıya indiğimde evimizin hemen önünde daha kesesi bile yerinde duran canlı halde kedi yavrusu buldum. Keseyi sinekler falan yiyordu dayanamadım elime aldım. Etraftaki dişi kedilerin yanına koydum. Belki kabul ederler diye. Dik dik baktılar yaklaştılar falan ama almadılar. Kedi büyük ihtimalle bir günlük. Babama söyledim eve aldık kesesini kestik. alt kısmında kumaş parçası olan bir kutuya koyduk kediyi. Arada miyavlıyor ayağa kalkmaya falan çalışıyor. Halihazırda evimizde evcil hayvan bakıyoruz ve bunun sorumluluğu bize fazla gelir. Ne yapacağız?
 
Veterinerinere götürün öncelikle. Bebek maması alın ve besleyin.(bebek maması dediğim kedi yavrusu için sütler var onlar.) Sahiplendirmek için Instagram'da hesaplar onlara ilan verin sahiplendirin.
 
Sahiplendirmek için Facebook ve internet sitelerine ilan ver. Dönüş yapanlar oluyor genelde bana da numaramdan ulaşmışlardı, tabi küçük yavru kaybolmuştu biri sahiplenmek isteyene kadar. 🙁
 
İlan verebilirsin açıklamaya durumu belirtip insanların duygusal bağ kurmasını sağla. Genelde böyle olunca daha çok sahipleniyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı