Bir gününüzü anlatır mısınız?

Kalk, kahvaltıdan sonra pc, akşama kadar genelde pc, sonra akşam yemeği, dışarıda bir basketbol maçı, işte benim bir günüm. Tabii ramazanda işler değişiyor.

Bütün vaktimi sıkılmaya ve işsizliğe ayırıyorum... :ölü: Diğer yandan sınavlar yaklaşıyor, ben yıkılıyorum :kararsız:
Spor, Kitaplar ( Edebiyat, Fantastik kurgu ), Bazen bilgisayar oyunları, Müzik olmazsa olmaz, Uyku düzeni bozukluğu v.s...

Son düzenleme:
Sabah 7 kalkış, 7.30 evden çıkış, 8 işbaşı, 17 mesai bitişi, 17.30 eve giriş, 20.30'a kadar pc, yarım saat iftar, 21-23 arası pc, 23.30a kadar duş al, diş fırçala, su içiş ve yatış. (Sahursuz koca ramazan ayı bitti)

Ramazanda :
8'de kalk, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar, bilgisayar ve akşam 5'te kapat. Akşam da işte artık orucumu açarım otururum ailemle. Beraber TV izleriz veya dışarı çıkarız felan.

Ramazanda saat sabah 06.00 da yatarım. İftardan yaklaşık yarım saat önce kalkıp evin içinde biraz dolanırım. İftardan sonra bilgisayara geçerim, ve sabah saat 5 e kadar da kalkmam tabi arada sahur var :) O süre içerisinde genelde pentest konularına çalışıyorum + olarak PHP dilini öğreniyorum. Uyku düzeni darma duman oldu ama bilgi herşeyden değerlidir :rolleyes: :matrix:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı