Bir güvenlik ile nasıl samimi olunur?

hear me tonight

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba evimin yakınlarında bir kültür merkezi bulunmakta kültür merkezinde sürekli olarak güvenlik bulunuyor. Benim samimi olmak istediğim kişi kültür merkezi kapalı iken orada bulunmakta.
Akşam 19.00 20.00 ile sabah 07.00 08.00 saatleri arasında orada bulunuyor.
Soruya gelecek olursak ortaya nasıl bir bahane atıp samimi olabilirim?
Pek sosyal bir insan değilim. Bu konuda zayıf kalıyorum bir anda oraya gidip başında dikilemem. Nasıl bir bahane ile konuşma baslatabilirim?

Hocam konu biraz garip geldi de yani gelip geçerken selam verin, bir şey sorun, çay kahve götürün illa muhabbet açılır zaten.
Evet biraz garip bi durum farkındayım :D yürüyüş yaptığım yerin üstünde bulunuyor akşamları geçerken selam versem çok mu basit kaçar bilmiyorum biraz sinirli bir kişiliğe sahip kendisi.

Her geçerken selam verin bir süre sonra selam verme faslını iş nasıl gibi sorularla uzatın arada sıcak günler soğuk içecek götürün götürürken sohbet edin gilan zamanla samimi olursunuz

Merhaba evimin yakınlarında bir kültür merkezi bulunmakta kültür merkezinde sürekli olarak güvenlik bulunuyor. Benim samimi olmak istediğim kişi kültür merkezi kapalı iken orada bulunmakta.
Akşam 19.00 20.00 ile sabah 07.00 08.00 saatleri arasında orada bulunuyor.
Soruya gelecek olursak ortaya nasıl bir bahane atıp samimi olabilirim?
Pek sosyal bir insan değilim. Bu konuda zayıf kalıyorum bir anda oraya gidip başında dikilemem. Nasıl bir bahane ile konuşma baslatabilirim?
Erkekse ve olgun bir adamsa diyalog başlar başlamaz samimi olursun zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı