Bir hacker istediği telefona sızabilir mi?

Diamant

Decipat
Daha fazla  
Az çok bileniniz vardır. Dark web sitelerinde hacker kiralama siteleri var. İşte bir ücret karşılığında her şeyi yapıyor. Telefona sızma, web sitelerine sızma vs. gibi şeyler var. Aslında ben bunların tamamını kolpa olarak biliyorum ama Can Değer bir videosunda bir site açtı ve adamların yaptıkları işte ünlü olduğunu söyledi. Yani yalan olduğunu falan söylemedi. Video da zaman ayarlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim anlamadığım böyle istediği telefonlara falan sızmaları nasıl mümkün olabiliyor? Bu konularda bilgi sahibi olan birisi açıklayabilir mi?

Az çok bileniniz vardır. Dark web sitelerinde hacker kiralama siteleri var. İşte bir ücret karşılığında her şeyi yapıyor. Telefona sızma, web sitelerine sızma vs. gibi şeyler var. Aslında ben bunların tamamını kolpa olarak biliyorum ama Can Değer bir videosunda bir site açtı ve adamların yaptıkları işte ünlü olduğunu söyledi. Yani yalan olduğunu falan söylemedi. Video da zaman ayarlı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Benim anlamadığım böyle istediği telefonlara falan sızmaları nasıl mümkün olabiliyor? Bu konularda bilgi sahibi olan birisi açıklayabilir mi?

AI kullanarak sızıyorlar.

Az çok bileniniz vardır. Dark web sitelerinde hacker kiralama siteleri var. İşte bir ücret karşılığında her şeyi yapıyor. Telefona sızma, web sitelerine sızma vs. gibi şeyler var. Aslında ben bunların tamamını kolpa olarak biliyorum ama can değer bir videosunda bir site açtı ve adamların yaptıkları işte ünlü olduğunu söyledi. Yani yalan olduğunu falan söylemedi. Video da zaman ayarlı.

Kısmen, sosyal mühendislik veya maltego gibi gelişmiş Tool'lar ile telefon tespit edilebilir. Ama telefona sızmak denilen kısım için lazım olan şey telefonunu içine bir backdoor ya da örnek veriyorum random casus yazılım. Bunun içinde kullanıcı etkileşimi olmadan imkansıza yakın bir olasılık. Yani kafana göre telefonuna sızamazlar. AI ile telefona sızmak diye bir şey yok zaten.

Sızıyorlar bir şekilde. Ya public wifi üzerinden ya oltalama ile mutlaka sana erişiyorlar. İşin uzmanı değilim ama bir arkadaşım vardı, dedim her telefona girilir mi diye “anasını bile…” diye cevap verdi. Bence baya profesyonel bir yaklaşımı vardı:)

Hangi AI kullanarak her telefona sızıyorlarmış bakalım.

Allah'ım gelmiş iki tane zeki bana çatıyor...
Açıklayayım sayın kardeşlerim; Yasa dışı AI. Bazıları kendileri kodluyor bazıları Telegram veya DC'den alıyor.
Örnek vererek açıklayayım ki o aklınıza girsin;
BarışReus. Kendi kodladığı AI ile ifşalara erişiyor.

Kısmen, sosyal mühendislik veya maltego gibi gelişmiş Tool'lar ile telefon tespit edilebilir. Ama telefona sızmak denilen kısım için lazım olan şey telefonunu içine bir backdoor ya da örnek veriyorum random casus yazılım. Bunun içinde kullanıcı etkileşimi olmadan imkansıza yakın bir olasılık. Yani kafana göre telefonuna sızamazlar. AI ile telefona sızmak diye bir şey yok zaten.

Açık vermediğin sürece hiçbir şey yapamazlar.

Açıklayayım sayın kardeşlerim; yasa dışı AI. Bazıları kendileri kodluyor bazıları Telegram veya DC'den alıyor.
Barışreus. Kendi kodladığı AI ile ifşalara erişiyor.

Tamam kardeşim yapay zekaya hemen bir 0 Click exploit yazdırırsın her telefona girersin.

Açıklayayım sayın kardeşlerim; yasa dışı AI. Bazıları kendileri kodluyor bazıları Telegram veya DC'den alıyor.
Barışreus. Kendi kodladığı AI ile ifşalara erişiyor.

Genel olarak AI kullanamaz ama yasa dışı olanlar ise sana sadece kod kısmına kadar erişim sağlar. Kullanıcı etkileşimi olmadan telefona yine sızamazsın. Ayrıca en başta düzgün belirtin ona göre muamele edelim yani burada bize mal muamelesi yapıyorsunuz aklımız senden çok yetiyordur. Ayrıca AI sadece kod kısmında yardımcı olur dediğim gibi. Maltego gibi toollar ile hedef telefonu bulmak ve sosyal mühendislik uygulamak yine sana kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı