PS5 Pro alınır mı?

Lolololo

Kilopat
Merhaba, 38000 TL'ye PS5 Pro buldum. Vade farksız 6 taksit ile ödeyeceğim. Güvenilir bir siteden alacağım, satıcı ile de görüştüm herhangi bir sorunda yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Sizce alınır mı? Pro almak isteme sebebim GTA 6 ve BF6, CoD, EA FC gibi oyunlarda da daha iyi performans sağlıyor. Sizce fiyat uygun mu alınır mı? Teknoloji mağazalarında ve diğer sitelerde fiyat daha pahalı.

Merhaba, 38000 TL'ye PS5 Pro buldum. Vade farksız 6 taksit ile ödeyeceğim. Güvenilir bir siteden alacağım, satıcı ile de görüştüm herhangi bir sorunda yardımcı olacaklarını ifade ettiler. Sizce alınır mı? Pro almak isteme sebebim GTA 6 ve BF6, CoD, EA FC gibi oyunlarda da daha iyi performans sağlıyor. Sizce fiyat uygun mu alınır mı? Teknoloji mağazalarında ve diğer sitelerde fiyat daha pahalı.

Yurt dışından al alamıyorsanız güvenilir bir esnafdan alın tahmini Max 25 bine çözersiniz.

38.000 TL ve 6 taksit olması güzel. Zaten GTA 6 için tek seçeneğiniz PS5 Pro. Çünkü Xbox tarafında rakibi yok ve oyun en iyi PS5 Pro'da çalışacak. PS6'ya da daha 2 sene olduğundan ötürü gelecek diğer oyunları da 1-2 çıt daha iyi oynarsınız PS5 ve Xbox Series X'e göre. Kısacası almanız taraftarıyım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı