Tahammülü tükenmiş insanlarla bir şeyler inşa etmek zordur. Olmayan problemi doğurur, olan problemi büyütür bu tarz kişiler. 2 farklı insan demek 2 farklı bambaşka dünya demektir. Her 2 tarafın da birbirine katacağı tonla şey vardır. Bunun yanında tonlarca fikir ayrılığına düşeceği fikirlere de sahiplerdir. Bu fikirleri, düşünceleri saygı ve sevgi içerisinde konuşabilmek gerçek mutluluktur zaten. Benim sevdiğim insanı sokakta karşılaştığım bir insandan ayıran özellikler de bunlar değil midir? Huzuru bulamadığın bir insanla neden zaman öldürmek istersin?
Geçen kız arkadaşımla Skype'da konuşuyorduk. İşten gelmiş, yorgun. Benim isteğimle görüntülüye geldi. Konu bir yerlerden açıldı falan filan fikir ayrılığına düştüğümüz bir yere geldi. O argüman sunuyor, ben yok diyorum. Ben sunuyorum, o yok diyor. En sonunda espriler, şakalar yaparak gülerek bitirdiğimiz tartışma oldu. Ben yorgunum sen bana ne anlatıyorsun falan da demedi, ben de ne salak saçma fikirlerde yüzüyorsun diyerek onun kalbini kırmadım. Tahammül önemli...