Steam Bir incelemem yasaklandı

@Nysea hocamın inceleme fotoğrafı kalkmadıysa benimki de kalkmaz diye umarak incelemeyi atıyorum.

Sonuna da "işte bu oyun bu yüzden bu kadar rezalet ötesi bir iş" diye ekleme yapacaktım fakat malum banı yedik.

Hocam siz bir dışarı çıkıp rahatlayıp gelin bence.

Ben de biraz sinirli dille inceleme yapmıştım ama öyle bir ban yemedim siz nasıl yiyorsunuz :D
(RDR2 ve GoW incelemesine bakın)

Nazik bir arkadaşımız daha.

@Nysea hocamın inceleme fotoğrafı kalkmadıysa benimki de kalkmaz diye umarak incelemeyi atıyorum.

Sonuna da "İşte bu oyun bu yüzden bu kadar rezalet ötesi bir iş" diye ekleme yapacaktım fakat malum banı yedik.
100'e niye tamamlamadın be mübarek.

Sonuna da "İşte bu oyun bu yüzden bu kadar rezalet ötesi bir iş" diye ekleme yapacaktım fakat malum banı yedik.
Çok değilmiş hocam aslında. Şans diyelim.

Oyle aman aman bir kufur degilmis bu oyun icin, daha buyuk kufurleri hak ediyor Valhalla.
Ya ben şunu niye her seferinde vallaha diye okuyorum..

Hocam siz bir dışarı çıkıp rahatlayıp gelin bence.

Nazik bir arkadaşımız daha.

Haksız olduğumu düşünmüyorum. God of War'ın mekanikleri ve görüntü kalitesi aşırı iyi. Ama dakika başı puzzle çözüp havadan sağdan soldan aynı anda vurup canımızı yarılayan saçma sapan rakipler çıkınca delirmedim değil. RDR2'nin de hikayesnin gereksiz abartıldığını ve Rockstar Launcher hataları ve oyunu DirectX2'e çekince saçma sapan optimizasyon hatalarından gına geldi.

Haksız olduğumu düşünmüyorum. God of War'ın mekanikleri ve görüntü kalitesi aşırı iyi. Ama dakika başı puzzle çözüp havadan sağdan soldan aynı anda vurup canımızı yarılayan saçma sapan rakipler çıkınca delirmedim değil. RDR2'nin de hikayesnin gereksiz abartıldığını ve Rockstar Launcher hataları ve oyunu DirectX2'e çekince saçma sapan optimizasyon hatalarından gına geldi.

Hocam şakasına dedik zaten neden ciddiye aldınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı