Günümüz lahmacunların boyutunu düşünürsen 10 tane lahmacun hiçbir şey, benim standart miktarım öyle kilolu falan da değilim 75-80'im.
Şu zamanın 10 tane lahmacunu eskinin(2007-2011) 2 bilemedin 3 lahmacunu anca eder.
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi bir insan bir oturuşta 10 lahmacun yiyebilir mi? Benim arkadaşımın iddiası ben yiyebilirim diyor hazır ramazanda iken biraz aç kendisi. İddia yaptık eğer 10 lahmacun yiyebilirse hesap benden eğer yiyemezse hesabı o ödeyecek. Tabii ki de bende masada yemek yiyeceğim. Evet arkadaşlar düşünceleriniz nedir? Böyle bir iddiaya girip akıllılık mı ettim yoksa hesapı ben mi öderim?
15 tane gömdüğümü bilirim bir oturuşta. 4 bardak acılı şalgam da cabası.
Ben 8 yaşındayken 5 tane lahmacun yiyordum(abartı değil) o yüzden insandan insana değişir.Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi bir insan bir oturuşta 10 lahmacun yiyebilir mi? Benim arkadaşımın iddiası ben yiyebilirim diyor hazır ramazanda iken biraz aç kendisi. İddia yaptık eğer 10 lahmacun yiyebilirse hesap benden eğer yiyemezse hesabı o ödeyecek. Tabii ki de bende masada yemek yiyeceğim. Evet arkadaşlar düşünceleriniz nedir? Böyle bir iddiaya girip akıllılık mı ettim yoksa hesapı ben mi öderim?
Yemiştir muhtemelen. Ama bende bilmiyorum.Sonuç ne oldu, yedi mi?
Sonuç ne oldu, yedi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.