Bir insan bir oturuşta 10 lahmacun yiyebilir mi?

Günümüz lahmacunların boyutunu düşünürsen 10 tane lahmacun hiçbir şey, benim standart miktarım öyle kilolu falan da değilim 75-80'im.
Şu zamanın 10 tane lahmacunu eskinin(2007-2011) 2 bilemedin 3 lahmacunu anca eder.

Fındık ise 20 normal lahmacun ise 10 tane kolayca yenir, tabii kola vs icerse yiyemez siser. Ayran ya da su icilirse daha kolay olur.

Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi bir insan bir oturuşta 10 lahmacun yiyebilir mi? Benim arkadaşımın iddiası ben yiyebilirim diyor hazır ramazanda iken biraz aç kendisi. İddia yaptık eğer 10 lahmacun yiyebilirse hesap benden eğer yiyemezse hesabı o ödeyecek. Tabii ki de bende masada yemek yiyeceğim. Evet arkadaşlar düşünceleriniz nedir? Böyle bir iddiaya girip akıllılık mı ettim yoksa hesapı ben mi öderim?

Ben normal zamanda da 10 lahmacun yemiştim. Doyduğumu hissetmiyorum.

Normalde 2 tane doyan bir insanım ama iddiada 15 tane bile yerim, ne zayıflığına ne de normalde kaç tane yediğine bakmayın.

Merhaba arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi bir insan bir oturuşta 10 lahmacun yiyebilir mi? Benim arkadaşımın iddiası ben yiyebilirim diyor hazır ramazanda iken biraz aç kendisi. İddia yaptık eğer 10 lahmacun yiyebilirse hesap benden eğer yiyemezse hesabı o ödeyecek. Tabii ki de bende masada yemek yiyeceğim. Evet arkadaşlar düşünceleriniz nedir? Böyle bir iddiaya girip akıllılık mı ettim yoksa hesapı ben mi öderim?
Ben 8 yaşındayken 5 tane lahmacun yiyordum(abartı değil) o yüzden insandan insana değişir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı