0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 Bir insan Cengiz Han'ı neden sever?
GraLeiMet Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 883 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #2 Savaşta yaptığı stratejilerden, büyük bir savaşçı olması gibi etkenlerden dolayı. Gördüğüm kadarıyla çoğunluk bu nedenlerden seviyor.
Savaşta yaptığı stratejilerden, büyük bir savaşçı olması gibi etkenlerden dolayı. Gördüğüm kadarıyla çoğunluk bu nedenlerden seviyor.
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.663 Çözümler 1 Yer Ankara 19 Temmuz 2021 #3 Liderliği ve savaş becerisinden dolayı. Ama kaç milyon insan öldürdüğünü düşünürsen...
A 10 Thunderbolt ll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.663 Çözümler 1 Yer Ankara 19 Temmuz 2021 #4 Yanlışım yoksa ya dünya üzerinde ya Asya'da. Her 4 kişiden biri cengiz hanın torunu. Yani tek sevilesi yanı bir strateji dahisi olması.
Yanlışım yoksa ya dünya üzerinde ya Asya'da. Her 4 kişiden biri cengiz hanın torunu. Yani tek sevilesi yanı bir strateji dahisi olması.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 19 Temmuz 2021 #5 0x91 dedi: Ama dünyanın en büyük tecavüzcüsü Genişletmek için tıkla... Tecavüzcü olduğu için değil savaş ve taktik becerileri yüzünden seviyorlar. Tecavüzcü olduğu için seven varsa bilemem.
0x91 dedi: Ama dünyanın en büyük tecavüzcüsü Genişletmek için tıkla... Tecavüzcü olduğu için değil savaş ve taktik becerileri yüzünden seviyorlar. Tecavüzcü olduğu için seven varsa bilemem.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 19 Temmuz 2021 #6 Tanımadım, görmedim, bilmiyorum ve hakkında anlatılanlara da pek inanasım gelmiyor. Bu nedenle ne sevmiyorum ne de seviyorum. Ayrıca: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tanımadım, görmedim, bilmiyorum ve hakkında anlatılanlara da pek inanasım gelmiyor. Bu nedenle ne sevmiyorum ne de seviyorum. Ayrıca: Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.205 Makaleler 3 Çözümler 15 19 Temmuz 2021 #7 Bir insan Hunlar'ı neden seviyorsa aynı sebepten. Barbarlığı seviyoruz biz genelde.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 19 Temmuz 2021 #8 Küresel soğumaya yardımcı olması.
U usena Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 481 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Google Developer 19 Temmuz 2021 #9 Tecavüzcü olduğuna dair bir kaynak var mıdır? Eğer varsa da biz onun tecavüzcü olduğundan daha çok savaş stratejileri, zekası ve liderliği ile seviyoruz. Eğer tecavüzcü olduğuna dair bir kaynak varsa da ve bu doğruysa o zaman sevgim düşer tabii ki.
Tecavüzcü olduğuna dair bir kaynak var mıdır? Eğer varsa da biz onun tecavüzcü olduğundan daha çok savaş stratejileri, zekası ve liderliği ile seviyoruz. Eğer tecavüzcü olduğuna dair bir kaynak varsa da ve bu doğruysa o zaman sevgim düşer tabii ki.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 19 Temmuz 2021 #10 egoistpizza dedi: Bir insan Hunlar'ı neden seviyorsa aynı sebepten. Barbarlığı seviyoruz biz genelde. Genişletmek için tıkla... Vikinglerin de uzun bir süre barbar olduğu sanılıyordu, her okuduğunuza veya duyduğunuza şüphe ile yaklaşın.
egoistpizza dedi: Bir insan Hunlar'ı neden seviyorsa aynı sebepten. Barbarlığı seviyoruz biz genelde. Genişletmek için tıkla... Vikinglerin de uzun bir süre barbar olduğu sanılıyordu, her okuduğunuza veya duyduğunuza şüphe ile yaklaşın.