Bir insan neden Android kullanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?

Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!

Telefonu fazla önemsemeyen/kullanmayan biri ise o fiyatı vermeye gerek duymaz.

S21 kasmaya başlamış forumda konular var?

Hocam senelerdir neden kullanamıyor bu markalar? Sebebi işlerine geliyor. 3 senede bir telefon aldırtıyorlar millete.

Dostum, birini bir marka kullanıp sadece buna stabilize eder diğerini milyontane markaya dağıtıp hepsi kendince optimize eder gidip de giriş seviyesi Android alıp da iOS savunma.

iOS kadar stabil bir işletim sistemi varken bir insan neden Android kullanır ve kullanmayı geçtim, Android'i över?

Maddi sıkıntılardan dolayı Android kullanımına herhangi bir yorum yapmadım, yapmayın!
Kişiselleştirme daha fazla kendine has bir telefon dahi kurabilirsin Android ile sevmemek ayıptır asıl.

Ben IOS'u kendimce daha karmaşık buluyorum. Ayrıca telefon konusunda pekte takıntılı bir insan değilim. Kimsenin (kendimin bile) hangi telefonu kullandığını asla önemsemem. Ancak bazı insanlar için telefonlar takıntı derecesinde mertebe/sınıf ayrımı belirleyen bir özellik ve bana kesinlikle saçma geliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…